Libnet.ro
UNICEF

17:00

in ce HAL a ajuns! Era una din cele mai sexy artiste, dar s-a iNGRASAT enorm. Ai mai recunoaste-o? (FOTO)

B1 B1,
in ce HAL a ajuns! Era una din cele mai sexy artiste, dar s-a iNGRASAT enorm. Ai mai recunoaste-o? (FOTO)

Nemachiata si cu multe kilograme in plus, vedeta a lasat pe toata lumea cu gura cascata. continuă pe B1

Una dintre cele mai mari companii europene de transport feroviar de marfa, PKP Cargo din Polonia, este interesata sa cumpere trei jucatori de pe piata romaneasca

PKP Cargo din Polonia, al doilea cel mai mare transportator de marfa pe calea ferata in UE, poarta discutii pentru a cumpara pachete de actiuni la trei companii locale, scrie polandin. com. PKP Cargo este un gigant, are afaceri anuale de 1,1 miliarde euro si 23. 000 de angajati. Compania are un rol important pe Drumul Feroviar al Matasii, mai ales ca peste 2. 000 de trenuri China - Europa tranziteaza Polonia in fiecare an.

Mituri despre cancer: Adevarat si fals despre cele mai raspandite

Cancerul, una dintre cele mai de temut afectiuni, poate fi invins daca este depistat timpuriu. Pentru ca de-a lungul timpului au aparut o multime de mituri despre cancer, este bine sa stim ce este adevarat si ce nu.

Vocea Romaniei, LIVE pe PRO TV, editia de vineri, 18 octombrie. Cele mai tari momente ale serii

Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi de ultimele auditii pe nevazute. Un lucru in plus pentru a pastra cele mai bune voci la finele auditiilor. Iata cele mai tari momente ale serii de azi, 18 octombrie! De la orele 20:30, poti vedea aici cine va urma sa intre in echipele mentorilor de la Vocea .

Taxa Oxigen Una din cinci masini inmatriculate in Bucuresti si Ilfov va avea interzis in centrul Capitalei de la 1 ianuarie

Una din cinci masini inmatriculate in Bucuresti si Ilfov nu va putea circula prin centrul Capitalei, iar alte peste 650. 000 vor trebui sa plateasca vinieta pentru a circula prin oras, daca la 1 ianuarie intra in vigoare taxa Oxigen, promovata de primarie. Firea a modificat proiectul Oxigen: Toate masinile sub Euro 5 vor plati taxa de Bucuresti Care vor fi tarifele si amenzile.

Cele mai bune bancuri cu vampiri. Ce pateste un tantar care se aseaza pe gatul lui Dracula

Romanii au facut glume si pe seama acestor fiinte mitologice, despre care se spune ca se hranesc cu sange. Iata aici o selectie cu cele mai bune bancuri cu vampiri.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Caruta

Doi politisti de la Rutiera opresc un mos cu o caruta, hotarati sa rada de el: - Permisul si talonul, va rog! Mosul ridica coada calului: - Va rog, serviti-va din.

HOROSCOP. Cele mai mari calitati ale nativilor din zodiac. Gemenii sunt maestrii umorului, Varsatorii sunt originali

Fiecare nativ din zodiac exceleaza la ceva anume. Iata care sunt cele mai mari calitati ale fiecarei zodii. Maestrul dominarii. ii place sa detina controlul in.

Reduceri la centrale termice. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Cele mai bune retete de prajituri cu mere pentru aceasta toamna

Merele sunt cele mai consumate fructe, mai ales in perioada de toamna. Delicioasele fructe pot fi folosite si la prepararea a zeci de prajituri si placinte.

EUROSTAT Romania - printre tarile cu cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, in septembrie

Romania, Slovacia si Ungaria au inregistrat, in septembrie, cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )