Libnet.ro
UNICEF

00:07

Halep, a 5-a jucatoare din istorie in topul castigurilor financiare: La ce suma a ajuns dupa triumful de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Halep, a 5-a jucatoare din istorie in topul castigurilor financiare: La ce suma a ajuns dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep are, in acest moment, 19 trofee WTA si 17 finale pierdute, fiind printre cele mai bune sportive care au activat vreodata in circuitul feminin. continuă pe Adevărul

Simona Halep, a cincea jucatoare din istorie in topul castigurilor financiare: La ce suma a ajuns dupa triumful de la Wimbledon

Simona Halep are, in acest moment, 19 trofee WTA si 17 finale pierdute, fiind printre cele mai bune sportive care au activat vreodata in circuitul feminin. Simona Halep a obtinut, la Wimbledon, cel mai prestigios.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Simona Halep si Elina Svitolina se dueleaza azi, 11 iulie, in semifinalele turneului la Wimbledon. Care este ora la care joaca cele doua mari sportive si cine transmite meciul? Cine transmite meciul dintre Halep si Svitolina? Simnoa Halep, ocupanta locului 7 WTA, in varsta de 27 de ani, se va duela astazi cu Elina Svitolina .

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

Volkswagen Beetle, una dintre cele mai cunoscute masini din istorie, a iesit din scena

La uzina din Puebla Mexic) a fost produs ultimul exemplar de Volkswagen Bettle, masina de mici dimensiuni care a facut istorie, dar care nu a mai avut cum sa tina pasul cu timpurile. in locul ei la uzina mexicana va fi produs un SUV. Volkswagen a readus Bettle in prim-plan in anii 90, dar vanzarile in lume au fost mici: 500. 000 de masini in ultimii 20 de ani.

Faze tari: Cioclovina 1, dovada celei mai vechi crime de pe teritoriul romanesc, confirmata. Este si una dintre primele omucideri din istorie; Motivul emotionant pentru care un hot a refuzat sa fuga cu banii gasiti in casa de marcat; Politicianul pacalit

Secretul sumbru al celui mai frumos lac din Rusia. Ce risca cei care inoata in el. Apele turcoaz au devenit ca un magnet pentru turistii care ar face orice pentru a obtine o poza perfecta. Fisura masiva, vizibila din spatiu, in urma cutremurului din California. Imagini din satelit, furnizate recent de Planet Labs postului american de televiziune CNN, arata ca in zona apropiata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )