Libnet.ro
UNICEF

22:16

Halep, calificata in semifinalele turneului WTA de la Roma!

România Liberă România Liberă,
Halep, calificata in semifinalele turneului WTA de la Roma!

Principala favorita la turneul de la Roma, acolo unde a jucat finala de doua ori le-a pierdut pe am. continuă pe România Liberă

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Roma. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep a revenit in circuitul WTA, dupa o pauza de fix o luna, dar demonstreaza ca isi pastreaza cea mai buna forma. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru a merge in turul 3 la WTA Roma. Si a reusit si cateva lovituri spectaculoase. in setul .

WTA Roma: Simona Halep vs Dayana Yastremska (nu inainte de ora 14:00)

Simona Halep isi continua vineri aventura de la Roma, principala favorita a competitiei urmand sa o intalneasca in optimi pe Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro, nu inainte de ora 14:00.

Simona Halep e in sferturile turneului WTA de la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dupa ce a invins-o .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

WTA Roma: Simona Halep vs Jasmine Paolini (in jurul orei 13:30)

Simona Halep revine miercuri pe teren, la o luna dupa ce a castigat turneul de la Praga primul si singurul la care a participat dupa pauza cauzata de pandemia de coronavirus). Principala favorita a competitiei de la Roma o va intalni in turul al doilea pe Jasmine Paolini Italia, 99 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 13:30.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, fara sa joace tot meciul. Cum a fost posibil

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma. Putintseva s-a retras in setul 2 al confruntarii din optimi, la scorul de 6-2 2-0 pentru Halep.

WTA Roma: Adversara de top pentru Simona Halep in semifinalele de la Foro Italico - Cand va avea loc meciul

Simona Halep a aflat numele adversarei din semifinalele de la Roma, competitie de categorie Premier 5, jucatoare cu care se va duela duminica, de la ora 13:00, intr-o confruntare de cinci stele. Partida va fi LiveText pe HotNews. ro.

WTA Roma: Raluca Olaru si Anna-Lena Friedsam s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Raluca Olaru si germana Anna-Lena Friedsam s-au calificat, vineri, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Simona Halep Dayana Yastremska 7-5, 6-4, in turul 3 la WTA Roma. Calificare fara emotii in sferturi

UPDATE, ora 16:06 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4. in urmatorul meci, Simona o va infrunta pe invingatoarea dintre Yulia Putintseva si Elena Rybakina, partida care se joaca acum. Game Halep. Game .

WTA Roma: Irina Begu, invinsa categoric de Johanna Konta in turul al doilea

Irina Begu 77 WTA) a fost invinsa, scor 6-0, 6-4, de britanica Johanna Konta 13 WTA, a saptea favorita), in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )