Libnet.ro
UNICEF

21:30

WTA Roma: Adversara de top pentru Simona Halep in semifinalele de la Foro Italico - Cand va avea loc meciul

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Adversara de top pentru Simona Halep in semifinalele de la Foro Italico - Cand va avea loc meciul

Simona Halep a aflat numele adversarei din semifinalele de la Roma, competitie de categorie Premier 5, jucatoare cu care se va duela duminica, de la ora 13:00, intr-o confruntare de cinci stele. Partida va fi LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Esec usturator pentru Simona Halep la Roma! Doar 4 game-uri in tot meciul

Simona Halep si Monica Niculescu s-au distrat in primul tur al probei de dublu de la Roma, cu Svitolina Yastremska. A fost un categoric 6-0, 6-1 in partida care a avut loc marti. Astazi, insa, a venit randul romancelor sa fie dominate categoric. Simona si Monica au fost invinse in turul 2 al competitiei .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Roma. Va fi un meci foarte complicat!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea romancei va fi mult mai complicata in runda urmatoare. Va avea de infruntat o adversara de top pentru accederea in sferturile de finala. O va infrunta pe invingatoarea dintre Amanda Anisimova .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe .

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roma: Adversara sa a abandonat dupa 48 de minute de joc

Simona Halep, numarul 2 WTA s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului de la Roma dupa ce adversara sa Iulia Putinteva, din Kazahstan, locul 30 in ierarhia mondiala, a abandonat partida la scorul de 6-2,.

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Roma - Yulia Putintseva a abandonat la 6-2, 2-0 pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a stat pe teren doar 47 de minute, timp in care a aratat un tenis solid, de un nivel prea ridicat pentru Yulia Putintseva. La scorul de 6-2, 2-0 in favoarea jucatoarei noastre, razboinica Yulia a abandonat din cauza unor probleme medicale dureri la spate). Halep face pasul in semifinalele de la Roma Premier 5), acolo unde se va duela cu invingatoarea meciului dintre Victoria Azarenka si Garbine Muguruza.

Simona Halep, declaratie amuzanta despre Darren Cahill! Cum l-a caracterizat pe antrenorul australian

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. A fost un succes pentru care Simona s-a intrebuintat serios. Mai ales ca a fost tradata de serviciu, iar adversara ei a facut break de cinci ori in meci. Cu acest nou .

Simona Halep in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma.

VIDEO Ce a facut Simona Halep imediat dupa ce Yulia Putintseva a abandonat: Rar vezi asa ceva

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Yuliei Putintseva in momentul in care conducea clar ostilitatile: 6-2, 2-0.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, fara sa joace tot meciul. Cum a fost posibil

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma. Putintseva s-a retras in setul 2 al confruntarii din optimi, la scorul de 6-2 2-0 pentru Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )