Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep a castigat titlul pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie

Antena3 Antena3,
Halep a castigat titlul pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a iesit invingatoare in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep a candidat cu o. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep a castigat sondajul WTA pentru cea mai spectaculoasa lovitura a lunii februarie

Simona Halep, locul 2 WTA, este autoarea loviturii lunii februarie in circuitul WTA, ea fiind castigatoarea anchetei de pe site-ul forului international.

Simona Halep a dat Cea mai frumoasa lovitura din februarie. Ce faza a fost premiata

Simona Halep 27 de ani, locul doi WTA) a fost aleasa castigatoarea trofelului la categoria Cea mai frumoasa lovitura din luna februarie. in urma chestionarului lansat de site-ul WTA, jucatoarea romanca a fost desemnata castigatoare pentru o lovitura reusita in meciul cu Eugenie Bouchard, partida fiind in turul secund al turneului de la Dubai. Simona [] .

Stefan Banica jr, mesaj neasteptat la concertul de Ziua Femeii: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani

Reactiile critice la adresa actualei guvernari se inmultesc pe scenele din Romania. La spectacolul sustinut pe 7 martie de Stefan Banica jr. , in Bucuresti, dedicat Zilei Femeii, artistul a spus, inainte de una dintre piesele sale: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Gestul sau a fost aplaudat indelung de catre cei aflati in sala. Summary.

WOW! Voi stiti cum arata CEA MAI MICA MAIMUTA din lume? Niciun om NU-i poate auzi strigatul (IMAGINI ULUITOARE)

Stiati ca cea mai mica maimutica e atat de mica incat strigatul ei nu este perceput de auzul omenesc? S-A ASCUNS, GOALA, SUB PAT! A VRUT SA iI FACA IUBITULUI O SURPRIZA, DAR EA A FOST CEA SOCATA! CE.

VIDEO Romanca de geniu ajunsa cea mai tanara studenta de la Conservatorul din Viena: N-au vrut sa creada ca am 13 ani

Timisoreanca Iulia Moldovan are doar 15 ani si e deja o adevarata stea la harpa. Studiaza acest instrument la Viena de cand a intrat la Conservator, in 2017, cand avea varsta de doar 13 ani. La doi ani de atunci, Iulia continua sa fie cea mai tanara studenta a institutiei austriece de invatamant superior.

Guinness World Records a anuntat cine este cea mai varstnica persoana din lume

O japoneza in varsta de 116 ani, care iubeste matematica si considera ca cel mai bun moment din viata ei este acum, a fost confirmata drept cea mai varstnica persoana din lume, a anuntat, sambata, Guinness World Records, potrivit AFP.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea.

Traian Basescu, in fata studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara: `Cea mai mare realizare pe care am avut-o in mandatul meu a fost Justitia independenta`

Cea mai mare realizare din mandatul meu de presedinte a fost Justitia independenta, le-a spus Traian Basescu studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara, acolo unde a discutat despre viitorul.

S-A AFLAT ce PENSIE are ADRIANA ILIESCU, cea mai BATRANA MAMA din Romania. E strigator la cer

Adriana Iliescu implineste in acest an 80 de ani. Fosta profesoara d elimba romana a intrat in atentia publicului dupa ce a devenit cea mai batrana mama din lume si intrand astfel in Cartea.

Un esec total! Proiectul pe care Simona Halep l-a anuntat romanilor, la 1 decembrie 2018, se dovedeste un fiasco

La 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, Simona Halep a anuntat un proiect care parea sa fie o lovitura pentru cea mai buna jucatoare a tarii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )