Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Romanca de geniu ajunsa cea mai tanara studenta de la Conservatorul din Viena: N-au vrut sa creada ca am 13 ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Romanca de geniu ajunsa cea mai tanara studenta de la Conservatorul din Viena: N-au vrut sa creada ca am 13 ani

Timisoreanca Iulia Moldovan are doar 15 ani si e deja o adevarata stea la harpa. Studiaza acest instrument la Viena de cand a intrat la Conservator, in 2017, cand avea varsta de doar 13 ani. La doi ani de atunci, Iulia continua sa fie cea mai tanara studenta a institutiei austriece de invatamant superior. continuă pe Adevărul

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat obtinerea titlului, cei mai multi o stiu doar din pozitia de diva pe Instagram. Kylie Jenner este cea mai tanara prezenta in ultimul [] .

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat.

Cum a reusit sa faca avere cea mai tanara miliardara din istorie

Kylie Jenner tocmai a facut istorie devenind cea mai tanara miliardaradin lume. La numai 21 de ani, Kylie Jenner a reusit sa stranga o avere de peste un miliard de dolari cu ajutorul cosmeticelor.

Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara din istorie: cum a reusit sa stranga fabuloasa avere

Kylie Jenner, in varsta de 21 de ani, a fost declarata cea mai tanara miliardara din istorie, potrivit noului top publicat de revista Forbes. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos 55 de ani), ramane insa cel mai bogat om din lume.

Caru' cu vedete: Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara din istorie: cum a reusit sa stranga fabuloasa avere; Poze rare cu Bianca Dragusanu cand avea buzele subtiri; Cu ce se ocupa Lucian Viziru, dupa ce s-a retras din viata publica

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Keith Flint! Detalii socante despre moartea lui. Din nefericire, Keith a decis sa-si punca capat zileleor intr-un mod teribil. Acesta. Noi imagini cutremuratoare cu Selma Blair! Actrita abia mai merge si are nevoie de baston pentru a-si tine echilibrul. in urma cu o saptamana, Selma Blair.

Cea mai scumpa masina din lume a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Cum arata si cat costa - VIDEO

Cea mai scumpa masina din lume a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba de modelul La Voiture Noire de la Bugatti, care costa aproape 17 milioane de euro. Prin acestmodel, Bugatti.

WOW! Voi stiti cum arata CEA MAI MICA MAIMUTA din lume? Niciun om NU-i poate auzi strigatul (IMAGINI ULUITOARE)

Stiati ca cea mai mica maimutica e atat de mica incat strigatul ei nu este perceput de auzul omenesc? S-A ASCUNS, GOALA, SUB PAT! A VRUT SA iI FACA IUBITULUI O SURPRIZA, DAR EA A FOST CEA SOCATA! CE.

Guinness World Records a anuntat cine este cea mai varstnica persoana din lume

O japoneza in varsta de 116 ani, care iubeste matematica si considera ca cel mai bun moment din viata ei este acum, a fost confirmata drept cea mai varstnica persoana din lume, a anuntat, sambata, Guinness World Records, potrivit AFP.

Stefan Banica jr, mesaj neasteptat la concertul de Ziua Femeii: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani

Reactiile critice la adresa actualei guvernari se inmultesc pe scenele din Romania. La spectacolul sustinut pe 7 martie de Stefan Banica jr. , in Bucuresti, dedicat Zilei Femeii, artistul a spus, inainte de una dintre piesele sale: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Gestul sau a fost aplaudat indelung de catre cei aflati in sala. Summary.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )