Libnet.ro
UNICEF

16:30

Halep la Cincinnati: Simona joaca, diseara, cu o adversara pe care a tot batut-o. Avem ora meciului

Adevărul Adevărul,
Halep la Cincinnati: Simona joaca, diseara, cu o adversara pe care a tot batut-o. Avem ora meciului

Simona Halep 2 WTA) are la prima vedere o misiune usoara pentru a ajunge in sferturile de la Western Southern Open. Pentru asta ar trebui sa treaca de o sportiva pe care a invins-o cu 6-0, 6-0 in finala turneului de la Bucuresti in 2016. continuă pe Adevărul

Halep la Cincinnati: Simona a aflat cu cine poate juca in primul meci. Poate da de o campioana olimpica

Simona Halep 2 WTA) are de aparat o semifinala la Western Southern Open, dupa ce in 2016 a pierdut in fata lui Kerber in careul de asi.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati. Si-a spulberat adversara in actul secund

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-1 de americanca Taylor Townsend. Romanca a avut putine emotii in debutul.

Halep isi cunoaste prima posibila adversara de la Cincinnati

Simona Halep va intra direct in turul 2 la turneul WTA Premier Mandatory de la Cincinnati, unde va evolua impotriva unei jucatoare venita din calificari.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova se va disputa joi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, joi, de la ora 18. 00, pe letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si cap de serie 15, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Meciul va avea loc pe Grandstand, fiind primul al zilei de pe aceasta arena. Confruntarea dintre cele doua jucatoare va fi transmisa in direct de Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Taylor Townsend (dupa ora 21:00)

Simona Halep cap de serie numarul doi) debuteaza marti in turneul WTA de la Cincinnati de categorie Premier), jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Taylor Townsend, din SUA, pozitia 134 WTA venita din calificari). Disputa va avea loc pe Grandstand, fiind meciul cu numarul trei al zilei de pe aceasta arena. Competitia americana este transmisa in direct de Digisport, iar meciul va fi Livescore pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei Taylor Townsend vs Monica Puig

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre americanca Taylor Townsend locul 134 WTA) si Monica Puig Puerto Rico, locul 69 WTA), sportive venite din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )