Libnet.ro
UNICEF

00:06

Halep, la concurenta cu Laura Codruta Kovesi: Simona a fost inclusa in topul celor mai influente femei din Romania

Adevărul Adevărul,
Halep, la concurenta cu Laura Codruta Kovesi: Simona a fost inclusa in topul celor mai influente femei din Romania

Simona Halep nu e doar cea mai buna jucatoare de tenis din lume, ci si printre cele mai puternice femei din tara la ora actuala. continuă pe Adevărul

Informatii noi despre sefa DNA. Unde va pleca Laura Codruta Kovesi dupa Florii

Laura Codruta Kovesi este invitata sa predea lectii anticoruptie in Tunisia. Ea ar trebui sa plece din tara in perioada 1-4 aprile. Invitatia a fost facuta de directoarea institutiei de lupta.

Laura Codruta Kovesi: Protocolul intre DNA si SRI nu a dat drepturi in plus celor doua institutii

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a sustinut marti ca protocolul semnat intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii nu a dat drepturi in plus celor doua institutii, colaborarea bazandu-se pe Constitutie, pe Codul de procedura.

Daniel Morar, replica pentru Laura Codruta Kovesi

Daniel Morar ii da replica Laurei Codruta Kovesi, dupa ce aceasta a spus ca Morar a vrut sa incheie un protocol direct cu SRI. Dispozitia si atitudinea mea ca procuror-sef al DNA, atat timp cat am.

Protocolul DNA-SRI a fost aplicat si in perioada lui Daniel Morar, a fost aplicat ani de zile de mii de magistrati, nimeni nu a sesizat ca ar fi ceva ilegal

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, astazi, la Europa FM ca protocolul de colaborare a DNA cu SRI s-a aplicat si atunci cand Daniel Morar a condus DNA, ca a fost aplicat ani de zile de catre magistrati si ca nimeni, nici Daniel Morar, nici altcineva nu a denuntat ca ar fi fost ceva ilegal in acest protocol.

Kovesi, despre protocolul DNA-SRI: Ofiterii Serviciului au facut doar activitati tehnice, nu administrau probe, nu audiau martori, nu faceau nici un fel de activitati in dosarul penal

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat la Europa FM, ca protocolul cu SRI nu a fost unul de colaborare, ci de cooperare institutionala si ca ofiterii Serviciului nu faceau nici un fel de activitati in cadrul dosarului penal, ci doar activitati tehnice.

Daniel Morar: I-am spus Laurei Codruta Kovesi ca nu agreez Protocolul cu SRI si ca nici eu, nici procurorii DNA nu il vom aplica

Daniel Morar, judecator constitutional si fost sef al DNA, sustine ca in perioada in care a condus Directia Anticoruptie nu a fost aplicat protocolul de colaborare incheiat intre Parchetul General si SRI.

Elena Udrea: Codruta Kovesi i-a scris unei jurnaliste vino la DNA la ora x pentru ca dau o cafea fierbinte. Evident, era vorba despre... (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica seara in emisiunea Controverse, despre dzvaluirea facuta in jurnalul sau, potrivit careia acoperitii din presa primeau mesaje direct de la Coldea si Kovesi. Un.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )