Libnet.ro
UNICEF

14:00

Halep, data de gol de Darren Cahill: Cine e jucatoarea de care se teme Simona cel mai mult

Adevărul Adevărul,
Halep, data de gol de Darren Cahill: Cine e jucatoarea de care se teme Simona cel mai mult

Constanteanca de 29 de ani a fost marcata dupa o infrangere suferita in 2018, in fata unei sportive masive, de 1,81 de metri, care a dominat-o clar pe Simo din punct de vedere fizic. continuă pe Adevărul

Sportiva de care se teme Simona Halep - Darren Cahill confirma: Mereu ma intreaba unde e

Simona Halep a supravietuit unui meci foarte greu cu Ajla Tomljanovic, iar acum se va afla fata in fata cu Veronika Kudermetova turul trei de la Australian Open). Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre adversara de care se teme cel mai mult numarul 2 WTA.

Simona Halep, mesaj clar catre Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, romanca i-a dat dreptate

Am aratat ca vehea Simo, a spus romanca in interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open in care se disculpa pentru iesirile din timpul luptei. Mesajul sau pentru antrenorul Darren Cahill si echipa. Simona Halep, mesaj catre Darren Cahill dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Campioana noastra i-a cerut scuze lui .

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Darren Cahill, impresionat de Simona Halep: Ce schimbare a remarcat la eleva sa

Halep 2 WTA) a fost laudata de antrenorul ei, inaintea meciului pe care il va juca, astazi ora 10. 00, Eurosport), in turul II, cu australianca Ajla Tomljanovici 72 WTA), o sportiva pe care a invins-o de fiecare data, in precedentele trei intalniri.

Halep, urecheata de Darren Cahill: Ce i-a reprosat antrenorul la finalul unui meci dramatic

Constanteanca de 29 ani isi continua parcursul la Australian Open 2021, dupa o victorie obtinuta pe muchie de cutit, in confruntarea cu Ajla Tomljanovici 72 WTA): 4-6, 6-4, 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )