Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sportiva de care se teme Simona Halep - Darren Cahill confirma: Mereu ma intreaba unde e

Hotnews Hotnews,
 Sportiva de care se teme Simona Halep - Darren Cahill confirma: Mereu ma intreaba unde e

Simona Halep a supravietuit unui meci foarte greu cu Ajla Tomljanovic, iar acum se va afla fata in fata cu Veronika Kudermetova turul trei de la Australian Open). Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre adversara de care se teme cel mai mult numarul 2 WTA. continuă pe Hotnews

Halep, data de gol de Darren Cahill: Cine e jucatoarea de care se teme Simona cel mai mult

Constanteanca de 29 de ani a fost marcata dupa o infrangere suferita in 2018, in fata unei sportive masive, de 1,81 de metri, care a dominat-o clar pe Simo din punct de vedere fizic.

Simona Halep, mesaj clar catre Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, romanca i-a dat dreptate

Am aratat ca vehea Simo, a spus romanca in interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open in care se disculpa pentru iesirile din timpul luptei. Mesajul sau pentru antrenorul Darren Cahill si echipa. Simona Halep, mesaj catre Darren Cahill dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Campioana noastra i-a cerut scuze lui .

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Jucatoarea pe care Simona Halep a terorizat-o. Nu o poate uita: Ma bantuie si acum

Simona Halep e una din jucatoarele de tenis de care multe alte colege de teren se tem. Care este sportiva pe care campioana noastra a terorizat-o? Aceasta nu o poate da uitarii pe romanca si reusitele sale de pe teren. Sportiva care se teme de Halep. Nu am reusit nicio victorie Simona Halep e clar .

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open.

Simona Halep, calificare dramatica in turul trei: A fost condusa cu 5-2 in setul decisiv de Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona sa intre cu adevarat in turneu, sportiva care reprezinta Australia oferind o replica excelenta. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriza: a condus cu 5-2 in decisiv. A fost insa momentul care a trezit focul: Halep nu a mai cedat vreun game si a triumfat dupa un adevarat roller-coaster de doua ore si 34 de minute 4-6, 6-4, 7-5). Simona este in turul trei la Australian Open, acolo unde va da peste Veronika Kudermetova.

Simona Halep, reactie neasteptata dupa esecul Biancai Andreescu. Cele doua sunt mari rivale

Reactia Simonei Hale dupa esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Este dificil sa te astepti ca toate jucatoarele de top sa castige meciurile, a spus campioana noastra la o conferinta de presa. Simona Halep, parere despre esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Vremurile nu sunt usoare Simona Halep a vorbit despre eliminarea suferita de Bianca .

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

LIVE Simona Halep - Veronika Kudermetova (vineri, 10:00)

Vineri de la ora 10:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine contra rusoaicei Veronika Kudermetova 36 WTA) in turul 3 la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )