Libnet.ro
UNICEF

07:00

Halep despre Roland Garros: Fara resentimente

Online Sport Online Sport,
Halep despre Roland Garros: Fara resentimente

Pentru Simona Halep in cateva zile incepe o noua aventura la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem din calendarul competitional. continuă pe Online Sport

Simona Halep, nainte de Roland Garros: Vreau sa cstig turneul, acesta este obiectivul meu

Ajunsa de doua ori in finala de la Roland Garros in 2014 si 2017), Simona Halep spera sa isi treaca in palmares primul trofeu de Grand Slam la editia din acest an a competitiei de la Paris 27 mai - 10 iunie). Liderul mondial a vorbit, intr-un interviu pentru Eurosport, despre obiectivul sau la Roland Garros, despre ce inseamna sa fii lider mondial, dar si despre finala pierduta de la Australian Open. Vreau sa castig turneul, acesta este obiectivul meu, a precizat Halep.

Sorana Cirstea a jucat azi cu Alison Riske, adversara Simonei Halep la Roland Garros. Abandon in setul decisiv

Sorana Cirstea a jucat in sferturile turneului de la Nurnberg cu Alison Riske, prima adversara a Simonei Halep la Roland Garros.

FOTO Ravasitor! Fotografia postata de Darren Cahill cu Simona Halep dupa un antrenament la Roland Garros

Simona Halep trage din greu la antrenamente, incercand sa se acomodeze cu zgura de la Roland Garros, turneu la care va debuta duminica.

VIDEO Jocul Simonei Halep pe zgura - Analiza Eurosport nainte de startul Roland Garros-ului despre forehandul liderului mondial

Editia din 2018 a Roland Garros-ului bate la usa, primele meciuri de pe tablourile de simplu feminin si masculin) urmand sa aiba loc duminica, 27 mai. Eurosportul a realizat o analiza despre jocul Simonei Halep pe zgura, luat in vizor fiind forehandul liderului mondial.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Simona Halep face figura de principala favorita la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, iar joi lidera mondiala si-a aflat prima adversara.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Roland Garros. Pe cine va infrunta romanca

Simona Halep si-a aflat, joi seara, adversara din primul tur la Roland Garros. Romanca va juca in primul tur de la Roland Garros impotriva lui Alison Riske 27 de ani, 105 WTA). Potrivit gsp. ro, liderul .

LOVITURA TERIBILA dupa meciul dintre HALEP si Maria Sharapova! Ce se va intampla cu ROMANCA la ROLAND GARROS

Schimbari radicale au fost anuntate pentru editia din 2018 a turneului de la Roland Garros! Una dintre ele vizeaza timpul cronometrat atent intre servicii dupa ce ultima infruntare dintre Maria Sharapova si.

PREZENTARE Roland Garros 2018: Simona Halep si povestea interzisa de iubire cu Parisul - Rafael Nadal, poate exista ceva peste zecele suprem?

Emotie, pasiune, indragostiti, istorie, cuisine francaise, multi turisti, muzee de renume, artisti care au schimbat istoria omenirii, muzica, viata de noapte, multa culoare, orasul luminilor. Iar pentru ca opera de arta sa fie desavarsita e nevoie de doua saptamani de Roland Garros. Parisul va fi centrul sportului mondial intre 27 mai si 10 iunie, perioada in care muschetarii isi vor masura fortele pe Philippe Chatrier. in material ai o ampla PREZENTARE a turneului de la Roland Garros.

Sfatul Martinei Navratilova pentru Simona Halep. Ce trebuie sa faca ea pentru a castiga la Roland Garros

Simona Halep va incerca din nou sa castige un turneu de Grand Slam, urmatoarea ocazie fiind turneul de la Roland Garros, care incepe duminica.

Simona Halep a aflat impotriva cui va juca la Roland Garros. Tragere la sorti cu noroc pentru liderul mondial

Simona Halep, liderul din acest moment al clasamentului WTA, si-a aflat adversarele de la Roland Garros 2018. Potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris, jucatoarea noastra va juca in prima runda de la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )