Libnet.ro
UNICEF

06:00

Halep, devastatoare: Simona apare in cele mai importante momente din 2019 cu un rezultat zdrobitor

Adevărul Adevărul,
Halep, devastatoare: Simona apare in cele mai importante momente din 2019 cu un rezultat zdrobitor

Odata cu finala Turneului Campioanelor, in care Ashleigh Barty a ridicat trofeul deasupra capului, sezonul s-a incheiat pentru aproape toate jucatoarele de elita. continuă pe Adevărul

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

60 000 vizitatori la cele mai importante evenimente din agricultura, alimentatie, ambalaje, bautu

ROMEXPO impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat, intre 30 octombrie si 3 no.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cele mai tari faze cu candidatii, la final de campanie

Antena 3 a prezentat cele mai palpitante momente din campania prezidentiala de pana acum. Candidatii s-au intrecut in actiuni care mai de care mai spectaculoase.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, a fost a fost una din cele mai frumoase prezente la nunta surorii ei mai mari. Galerie FOTO

Gigi Becali este un tata implinit. Fata cea mare, Teodora, s-a casatorit de curand, iar Alexandra si Cristina isi asteapta si ele printul. Fetele lui Becali au crescut si sunt gata sa iasa din strictetea cu care au fost crescute de patronul FCSB. Fiica mijlocie a lui Becali una din cele mai frumoase prezente .

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

Cele mai comice faze cu Mircea Diaconu de pe vremea cand era actor si nu candidat la presedintia Romaniei. VIDEO

8Mircea Diaconu s-a nascut pe 24 decembrie1949, la Vladesti, Muscel, Romania. Este un actor, om politic si fost profesor la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale din Bucuresti, fost director al Teatrului Nottara din Bucuresti a demisionat in noiembrie 2011, fiind declarat in conflict de interese in urma actiunii penale a .

MESAJE DE SF. MIHAIL SI GAVRIL. Cele mai frumoase urari si sms-uri

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Mihail si Gavril. Cele mai frumoase urari si sms-uri pentru Mihai si Gabriel. Aproximativ 1,3 milioane de romani isi.

Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfintii Mihail si Gavril. Iata cele mai interesante urari

Soborul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil si al tuturor cerestilor puteri este sarbatorit de crestinii ortodocsi vineri, 8 noiembrie, zi in care puteti trimite cele mai frumoase Urari, mesaje si sms-uri de ziua de nume. Mesaje, SMS -uri si felicitari interesante pe care le poti trimite de Mihail si Gavril Peste 1,3 milioane de romani .

Monica Anisie: De cele mai multe ori, manualele scolare sunt construite de profesori pentru profesori

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi ca, de cele mai multe ori, manualele sunt construite de profesori pentru profesori si a spus ca de fiecare data cand se realizeaza un manual ar trebui sa se ia in calcul aplicabilitatea acestuia.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai dificile zodii in iubire. Vezi de cine trebuie sa te feresti

Ele sunt cele mai dificile cinci zodii in iubire. Odata ce ai ales sa iubesti pe cineva cu aceast semn zodiacal, sa fi sigur ca zodia nu va spune ce simte, nici ce vrea, dar se va supara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )