Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

Hotnews Hotnews,
 Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?. continuă pe Hotnews

Numai de bine. Cele mai spectaculoase librarii din lume

Suntem tot cu gandul la vacante, iar de data aceasta Oana Portase a pregatit ceva special pentru iubitorii de lectura. O lista cu cele mai spectaculoase librarii din lume pe care le puteti vizita. Sunt librarii.

FMI: Economia uneia dintre cele mai sarace tari din lume va creste de 14 ori mai mult decat cea a Chinei. Cum va reusi

Una din cele mai mici tari din America de Sud urmeaza sa inregistreze cel mai puternic ritm de crestere de pe planeta, transmite Bloomberg, citand estimari ale Fondului Monetar International FMI).

Cele mai dificile limbi din lume. De ce sunt foarte greu de invatat japoneza, araba sau vietnameza

Multe dintre limbile vorbite pe planeta Pamant sunt dificil de invatat. Cele mai dificil de inteles si deprins sunt considerate limbile asiatice.

Cele mai bizare bauturi din lume. Combinatiile care par imposibile pentru europeni sunt adulate de asiatici

Cei mai mari consumatori de bauturi ciudate, cu gusturi sau ingrediente bizare sunt, de departe, asiaticii. Combinatiile de arome par aproape imposibile, iar unele ingrediente intorc stomacul pe dos celor mai multi dintre oamenii obisnuiti.

Halep, dezavantajata de Nike: Dovada ca Simona ia una dintre cele mai mici sume din partea americanilor

In momentul in care Adidas a renuntat la colaborarea cu Simona Halep, s-a spus ca aceasta plateste pentru faptul ca e din Romania si nu reprezinta o tinta atractiva pentru sponsori. Din pacate, aceasta varianta nu e tocmai departe de adevar.

Danemarca si Romania sunt tarile UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca pat.

Danemarca si Romania, tarile UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca patru la 100. 000 de locuitori) si Romania 15 la 100. 000 de locuitori), la polul opus fiind Luxemburg 328), Grecia 269) si Italia 257), arata datele publicate luni de Eurostat.

Danemarca si Romania - tarile UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca patru la 100. 000 de locuitori) si Romania 15 la 100. 000 de locuitori), la polul opus fiind Luxemburg 328), Grecia 269) si Italia 257), arata datele publicate luni de Eurostat.

Romania, in topul tarilor UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca patru la 100. 000 de locuitori) si Romania 15 la 100. 000 de locuitori).

IN ACEASTA SAPTAMANA: Actiunile Romgaz au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Romgaz au fost cele mai lichide titluri in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 34,53 milioane de lei, urmate de actiunile Banca Transilvania, cu schimburi de 26,18 milioane de lei si BRD - Groupe Societe Generale, cu 14,33 milioane de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )