Libnet.ro
UNICEF

14:30

Halep, gata de primul meci din 2020: Simona a aflat cu cine poate juca in partida ei de debut la Adelaide

Adevărul Adevărul,
Halep, gata de primul meci din 2020: Simona a aflat cu cine poate juca in partida ei de debut la Adelaide

Simona Halep 3 WTA) va reveni pe teren, la inceputul saptamanii viitoare, in singurul turneu la care va participa inainte de Australian Open 20 ianuarie - 2 februarie). continuă pe Adevărul

Lidera mondiala invinsa in primul meci din 2020

Ashleigh Barty a pierdut primul meci sustinut in noul sezon competitional WTA.

Gestul pe care l-a facut Simona Halep, inaintea primului turneu din 2020. Nu s-a putut abtine sa nu faca totul public

Simona Halep se pregateste de primul turneu al anului 2020. Numarul 4 WTA ia iesit la plimbare prin Adelaide, insotita de iubitul ei, Toni Iuruc. Simona a facut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Fanii i-au trimis mesaje de incurajare inainte de starul competitiei. Simona Halep, plimbare pe strazile .

Numarul unu mondial, Ashleigh Barty, invinsa la primul meci din 2020

Australianca Ashleigh Barty a pierdut primul meci de simplu disputat in 2020, fiind invinsa in optimile turneului de la Brisbane de americanca Jennifer Brady, in minimum de seturi.

Prima ECLIPSA DE LUNA din 2020: Ce PREVESTESTE fenomenul din aceasta noapte pentru fiecare ZODIE. Aveti mare grija la...

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Halep, doua zile pana la primul meci la Adelaide: Ce loc ocupa Simona in ierarhia favoritelor la trofeu

Simona va reveni pe teren la turneul care se va desfasura in perioada 12-20 ianuarie si de la care s-au retras deja cateva nume importante.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale si parlamentare din 2020: PSD are capacitatea de a castiga. Guvernul Orban ne ajuta din plin

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Buzau, ca partidul pe care il conduce are capacitatea de a castiga atat alegerile locale, cat si cele parlamentare din acest an.

CE Polo (m): Romania vs Olanda, primul meci al tricolorilor la competitia din Ungaria

Nationala de polo a Romaniei va debuta, in 14 ianuarie, la Campionatul European de la Budapesta, cu reprezentativa Olandei, in grupa C a competitiei. Serbia si Rusia sunt celelalte adversare.

Prima eclipsa de Luna din 2020, in noaptea de vineri, vizibila in toata tara

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Google se transforma in agent de turism pentru toate vacantele tale din 2020

E posibil sa nu fi stiut, insa Google are un site de calatorii, iar acum vine cu cateva imbunatatiri care te vor ajuta sa-ti planifici viitoarele vacante. Site-ul te va ajuta acumm mult.

Monica Niculescu a ratat prima finala din 2020

Jucatoarea Monica Niculescu s-a oprit, vineri, in semifinalele probei de dublu la turneul gazduit de Shenzhen, China.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )