Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu a ratat prima finala din 2020

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu a ratat prima finala din 2020

Jucatoarea Monica Niculescu s-a oprit, vineri, in semifinalele probei de dublu la turneul gazduit de Shenzhen, China. continuă pe Online Sport

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

WTA Shenzhen: Monica Niculescu avanseaza in semifinalele probei de dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana Monica Niculescu si japoneza Misaki Doi s-a calificat in se.

WTA Shenzhen: Monica Niculescu si Misaki Doi, eliminate in semifinale

Parcursul echipei Monica Niculescu Misaki Doi Romania Japonia) s-a oprit in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen. Cele doua au fost invinse de chinezoaicele Ying-Ying Duan si Saisai Zheng, finaliste in 2019 la Roland Garros.

WTA Shenzhen: Monica Niculescu si Misaki Doi le-au eliminat pe Elise Mertens si Aryna Sabalenka, principalele favorite

Perechea Monica Niculescu Misaki Doi Romania Japonia) a obtinut o victorie uriasa in sferturile probei de dublu de la Shenzhen. Cele doua le-au eliminat din competitie pe principalele favorite si ultimele campioane de la US Open, Elise Mertens si Aryna Sabalenka.

Prima ECLIPSA DE LUNA din 2020: Ce PREVESTESTE fenomenul din aceasta noapte pentru fiecare ZODIE. Aveti mare grija la...

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Prima eclipsa de Luna din 2020, in noaptea de vineri, vizibila in toata tara

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Gestul pe care l-a facut Simona Halep, inaintea primului turneu din 2020. Nu s-a putut abtine sa nu faca totul public

Simona Halep se pregateste de primul turneu al anului 2020. Numarul 4 WTA ia iesit la plimbare prin Adelaide, insotita de iubitul ei, Toni Iuruc. Simona a facut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Fanii i-au trimis mesaje de incurajare inainte de starul competitiei. Simona Halep, plimbare pe strazile .

Maria Sharapova s-a batut singura la primul meci din 2020

Revenita in circuit la patru luni si jumatate distanta de la ultimul meci oficial, Maria Sharapova a pierdut in prima zi la Brisbane, Australia.

Vestea care loveste ca un trasnet in profesori. Dascalii nu vor mai avea mariri de salarii din 2020

Profesorii raman fara majorarile de salarii promise de la data de 1 septembrie 2020. Desi Legea salarizarii le-ar fi adus majorari consistente, conform grilei din 2022, premierul Ludovic Orban a declarat ca aceste cresteri ar fi discriminatorii fata de alti bugetari, care nu vor beneficia de venituri la fel de mari.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale si parlamentare din 2020: PSD are capacitatea de a castiga. Guvernul Orban ne ajuta din plin

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Buzau, ca partidul pe care il conduce are capacitatea de a castiga atat alegerile locale, cat si cele parlamentare din acest an.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )