Libnet.ro
UNICEF

12:15

Halep, inca o finala la French Open? Detaliul care ne da incredere dupa finala de la Roma

Adevărul Adevărul,
Halep, inca o finala la French Open? Detaliul care ne da incredere dupa finala de la Roma

Simona Halep e cotata cu cele mai mari sanse la Roland Garros, Grand Slam-ul ei preferat. Dincolo de jocul solid pe care il arata pe teren, romanca are de partea ei si o statistica fericita. continuă pe Adevărul

Halep, favorita numarul 1 la French Open: Ce jucatoare vin dupa ea in ierarhia cotelor

Simona Halep ocupa locul 2 in ultimul clasament mondial, insa, dupa ce a aratat in acest an, e cotata cu cele mai mari sanse la trofeu, la Paris, mai ales ca Barty si Osaka vor absenta.

Simona Halep, supereroul din tenisul feminin. Detaliul observat in timpul meciului cu Muguruza: cu cine a fost comparata

Simona Halep face un nou meci bun pe zgura, la Roma, unde a dominat-o clar pe Garbine Muguruza in setul 1. Romanca a scazut nivelul pe finalul setului doi si va avea nevoie de decisiv pentru calificarea in finala. Si a noua victorie consecutiva. Dupa parcursul excelent pe care l-a avut si la Praga. Simona .

Ilie Nastase, semnal de alarma: Ce a spus despre Halep la French Open 2020

Aflata pe val, cu 14 victorii consecutive in circuit si cu trei turnee castigate la rand, Simona Halep 2 WTA) abordeaza ultimul Grand Slam al anului 27 septembrie - 11 octombrie) ca favorita numarul 1.

Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, detinatoarea titlului, va fi adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 290 dolari, programata luni la Foro Italico.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )