Libnet.ro
UNICEF

17:00

Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, detinatoarea titlului, va fi adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 290 dolari, programata luni la Foro Italico. continuă pe Wall-Street Ro

Digi Sport: Moment tensionat surprins de camerele TV. Ce a facut viitoarea adversara a Simonei Halep. Cum a ales sa-si concedieze antrenorul

Jucatoarea ucraineana Dayana Yastremska 20 de ani, 29 WTA) va fi adversara Simonei Halep 2 WTA, principala favorita) in optimile turneului WTA de la Roma.

Simona Halep isi cunoaste adversara din finala turneului de la Roma

Luni dupa-amiaza se va disputa finala turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep e in sferturile turneului WTA de la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dupa ce a invins-o .

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in finala - Care este scorul meciurilor directe

Turneul de la Roma va avea parte de o finala intre primele doua favorite ale tabloului feminin, Simona Halep 1) urmand sa o intalneasca pe Karolina Pliskova cap de serie numarul 2 si campioana en-titre). Partida se va disputa luni, de la ora 15:30, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

WTA Roma: Karolina Pliskova, detinatoarea trofeului, s-a calificat in sferturi

Karolina Pliskova campioana en titre si a doua favorita) s-a calificat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Karolina Pliskova, inaintea finalei cu Simona Halep: Simt ca este suprafata ei, dar am mai invins-o pe zgura

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a declarat, duminica, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roma, ca meciul pentru trofeu cu Simona Halep va fi foarte dificil, romanca fiind o luptatoare. Ea a mentionat ca simte sa zgura este suprafata lui Halep, insa a adaugat ca a invint-o totusi pe romanca pe o astfel de suprafata.

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit mare secret al Simonei Halep, dupa calificarea in finala turneului de la Roma

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a trecut in semifinale de Garbine Muguruza 17 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4. Romanca o va intalni, luni, in ultimul act, pe invingatoarea din.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, campioana en titre, s-a calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Favoritele nu au avut probleme, miercuri, la Roma. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2, detinatoarea trofeului) si Elina Svitolina 4) au obtinut calificarea in optimi. Cele mai importante nume care au parasit competitia sunt Belinda Bencic 6) si Venus Williams invinsa in primul tur de Victoria Azarenka).

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Roma. Ce schimbare tactica i-a adus victoria

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. A fost un meci in care a trebuit sa faca fata ofensivei totale a tinerei sale adversare. Dar Yastremska, 20 de ani, a comis si foarte multe erori nefortate.

Ce nu s-a vazut la TV la meciul Simonei Halep. Cel mai amuzant moment: ce i-a spus arbitra

Simona Halep a bifat o calificare facila in semifinalele turneului de la Roma. Yulia Putintseva s-a retras din cauza unei accidentari la 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Halep nu a fost deloc incantata cand a vazut ca adversara ei a decis sa abandoneze lupta. Romanca ar fi vrut sa mai stea pe teren, in conditiile .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )