Libnet.ro
UNICEF

18:45

Halep, intrebata despre vaccinul pentru COVID-19: Ce decizie a luat Simona

Adevărul Adevărul,
Halep, intrebata despre vaccinul pentru COVID-19: Ce decizie a luat Simona

Fiind o sportiva de performanta, de doar 29 de ani, constanteanca nu se afla in categoria de risc, insa, avand in vedere ca participa la turnee in jurul lumii, e mult mai expusa la imbolnavire. continuă pe Adevărul

Mircea Badea a rabufnit in direct la TV. Rasturnare de situatie: ce a spus despre vaccinul anti-covid

Mircea Badea a abordat controversatul subiect al vaccinarii in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. Eu astazi m-am vaccinat! Nu ma doare gura sa spun ca m-am vaccinat! Nu mai pot cu asta, cu vaccinul, a spus prezentatorul in gluma. Mircea Badea, la Subiectiv despre vaccin. Vedeta Antena 3 a rabufnit la TV Mircea Badea .

Rasturnare de situatie! Monica Pop, reactie categorica despre vaccinul anti-covid

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, reactioneaza inca odata pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Recent, pe contul sau oficial de Facebook, a avut critici la adresa autoritatilor. Medicul a declarat ca este o campanie de e amenintare mai mult, decat de vaccinare. Monica Pop spune ca este campanie de amenintare, mai putin de vaccinare! Un .

iPS Calinic despre vaccinul anti-COVID: in mileniul III, lucrurile trebuie facute la lumina si in cunostinta de cauza

O enoriasa l-a intrebat pe iPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, daca greseste in fata lui Dumnezeu in situatia in care nu accepta vaccinul anti-COVID.

Povestea materialului viral despre vaccinul impotriva COVID-19, realizat de un medic roman stabilit in Suedia: Totul a plecat de la o discutie pe care am avut-o pe Facebook, intr-un live cu un prieten

Laura Ghibu, medicul roman stabilit in Suedia, care a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita unui material devenit viral in care pandemia si modul in care functioneaza vaccinul impotriva.

Cele mai noi informatii despre vaccinul anti-COVID (pamflet)

De astazi, 4 ianuarie, activitatea a fost inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare destinate pentru personalul medical. Ar trebui sa avem 20. 000 de persoane vaccinate pe zi, potrivit medicului Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Patriarhia Romana, despre Boboteaza: Pentru a se evita aglomerarea,nu vor mai exista vase mari cu apa ca in anii precedenti, ci credinciosii vor primi Aghiasma Mare deja imbuteliata

Patriarhia Romana anunta, luni, ca in acest an, ceremoniile religioase prilejuite de sarbatoarea Botezului Domnului, se vor desfasura tinand cont de regulile sanitare care au fost impuse pentru limitarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )