Libnet.ro
UNICEF

11:45

Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

România Liberă România Liberă,
Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl. continuă pe România Liberă

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

Am 29 de ani, iubesc aventurile, iar intr-o seara jucam poker cu cel mai bun prieten al meu si cu iubita lui. Dupa cateva pahare in plus, ea a facut ceva naucitor. Reactia prietenului meu m-a lasat masca. Acum nu ne mai putem opri! E bestial

Un tanar din Marea Britanie a intrat intr-un joc nu tocmai obisnuit. Prietenul meu cel mai bun din copilarie e casatorit de patru ani. El si sotia lui au 27 de ani, eu am 29 si de mai bine de un an sunt.

Tanarul venea in fiecare weekend la prietenul lui cel mai bun si la sotia lui. intotdeauna sfarseau sa faca amor in trei, insa ceva s-a schimbat la el: Ma simt atat de rau ca...

Un tanar a acceptat sa isi petreaca weekendul la prietenul sau cel mai bun, care se afla acasa cu sotia sa. Au jucat poker pe dezbracate si femeia a ajuns complet goala. Seara a dvenit palpitanta si s-a.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 OCTOMBRIE Crestere de 2,59% pentru SIF Moldova

Cu o apreciere a cotatiei de 2,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 octombrie, actunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui financiar BET-FI, a carui cotatie a urcat cu numai 0,19%, in perioada mentionata.

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si patru jucatori de la Liverpool, candidati pentru titlul de cel mai bun jucator

Organizatorii premiilor Globe Soccer au anuntat listele finale ale candidatilor care intra in cursa pentru trofeele din 2019. Cel mai asteptat este cel acordat celui mai bun fotbalist al anului. Pe lista celor sapte finalisti se regasesc patru jucatori de la Liverpool. Gala de decernare va avea loc pe 29 decembrie, la Dubai.

Adelina Pestritu, desemnata cel mai bun influencer din Romania: Sinceritatea e cheia succesului FOTO

Vedeta de televiziune Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania, in anul 2019, la gala locala a premiilor E! People Choice Awards.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 OCTOMBRIE Bitcoin navigheaza din nou in jurul reperului de 10.000 de dolari

Bitcoin, cea mai populara moneda digitala din lume a marcat un salt consistent in intervalul 21 - 28 octombrie, perioada in care criptovaluta a trecut, dupa mai bine de o luna, pragul de 10. 000 de dolari, dupa ce presedintele Chinei Xi Jinping a sustinut un discurs in care si-a exprimat sustinerea fata de blockchain, tehnologia pe care se bazeaza criptomeneda.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 OCTOMBRIE Socep - printre performerii de la BVB

Actiunile Socep Constanta SOCP) au marcat o crestere de 11,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 22 - 29 octombrie, evolutie care plaseaza titlurile operatorului portuar pe pozitia a doua in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul mentionat.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 OCTOMBRIE SIF Moldova - liderul randamentelor din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2) au cunoscut un avans de 2,9%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 octombrie, evolutie care plaseaza titlurile societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau pe prima treapta in topul rentabilitatilor din indicele BET-FI, a carui cotatie a urcat cu 1,09%, in perioada mentionata.

Emiratele Arabe Unite declara: Dubai World Expo 2020 isi doreste sa creeze punti intre diversele parti ale lumii pentru un viitor mai bun al omenirii

La 20 octombrie 2020 se va deschide Dubai World Expo 2020, cel mai mare eveniment organizat vreodata in lume in afara de cupa mondiala la fotbal si jocurile olimpice,si cel mai mare organizat in lumea araba, sub sloganul Connecting Minds, Creating the Future.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )