Libnet.ro
UNICEF

21:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 OCTOMBRIE SIF Moldova - liderul randamentelor din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 OCTOMBRIE SIF Moldova - liderul randamentelor din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2) au cunoscut un avans de 2,9%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 octombrie, evolutie care plaseaza titlurile societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau pe prima treapta in topul rentabilitatilor din indicele BET-FI, a carui cotatie a urcat cu 1,09%, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17- 24 OCTOMBRIE Digi Communications - printre performerii de la BVB

Tocmai evadate din canalul lateral in care s-au tranzactionat incepand cu cea de-a doua parte a verii, actiunile Digi Communications NV DIGI) au marcat, in perioada 17 - 24 octombrie, un avans al cotatiei de 5,75%, in raport cu moneda euro, ceea ce plaseaza titlurile operatorului de telecomunicatii pe treapta a treia a clasamentului randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cel mai bun vopsitor auto din Romania a fost ales de un juriu international

234 de vopsitori auto din toata tara s-au luptat sa intre in marea finala Vopsitorul anului in Romania, competitie care a avut loc vineri in Bucuresti. 10 vopsitoriechipati in combinezoane, cu mastile de protectie pe fata s-au straduit sa mixeze o vopsea speciala, sa o aplice corect, sa manuiasca cele mai bune pistoale de vopsit pentru a-si demonstra abilitatile si cunostintele.

HOROSCOP 2020. Acestea sunt cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi cel mai bun

Ne-am hotarat sa va prezentam cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza. Va fi plin de realizari si bucurii: Pestii In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu.

Sfantul Dumitru. Ce nu ai voie sa faci astazi sub nicio forma. E cel mai mare pacat

In calendarul ortodox, pe 26 octombrie este pomenit Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir. De aceasta zi sunt legate multe traditii si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci sub nicio forma? Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir, 26 octombrie Sfantul Mare Mucenic Dimitrie a trait pe vremea imparatilor Diocletian si Maximilian Galeriu 284-311) si era fiul .

I-a strecurat o Viagra in ENERGIZANT celui mai bun prieten, FARA ca EL SA VADA! Ce i s-a intamplat barbatului, iNTRECE ORICE IMAGINATIE...(FOTO)

Un tanar i-a facut o farsa de-a dreptul socanta chiar celui mai bun prieten.

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din .

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1.000 zile. Are loc zilnic la Constanta, din 31 ianuarie 2017

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1. 000 zile la Constanta. Ca in fiecare seara din 31 ianuarie 2017 incoace, demonstrantii reuniti in grupul Rezistenta Constanta au fost prezenti pe platoul din fata prefecturii, duminica, 27 octombrie.

Maria Grapini, o noua gafa lingvistica de proportii. Eurodeputatul PSD a botezat cel mai mare oras al Israelului: Seara buna din Tela Viv (FOTO)

Eurodeputatul PSD Maria Grapini, renumita deja pentru seria aparent interminabila de gafe lingvistice, a comis o noua greseala, folosind sintagma Tela Viv pentru a numi cel mai important centru economic al.

Sorina Pintea, cel mai josnic gest, pe final de mandat. Vrea sa ia banii din campania Noi Facem un Spital

Sorina Pintea vrea sa faca un gest deloc laudabil, fiind pe final de mandat. Ministrul Sanatatii vrea sa ia bani din campania Noi Facem un Spital, fiind vorba de o suma uriasa, de cateva milioane de euro, iar astfel a starnit indignarea romanilor. Totodata, fondatoarele spitalului oncologic pentru copii sustin ca la adresa lor s-au .

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )