Libnet.ro
UNICEF

21:00

Halep mai scapa de o adversara tare la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Halep mai scapa de o adversara tare la Australian Open

Dupa ce Serena Williams a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a Australian Open, o alta jucatoare cu pretentii la titlu si-a anuntat retragerea de la primul turneu de Mare Slem. continuă pe Online Sport

E oficial: Simona Halep va fi cap de serie numarul unu la Australian Open. Cum arata clasamentul WTA incepand de azi

Simona Halep are in aceasta saptamana un plus de 303 de puncte in clasamentul WTA fata de Caroline Wozniacki, ocupanta locului al doilea.

Halep vorbeste despre sansele de a castiga Australian Open

Niciodata Simona Halep n-a depasit faza sferturilor de finala la Australian Open, primul turneu de Mare Slem in tenisul mondial.

Ce scrie presa franceza despre Simona Halep, cu o saptamana inainte de Australian Open

Simona Halep arata ca este in forma cu o saptamana inainte de Australian Open, a scris, sambata, lequipe. fr, dupa ce jucatoarea romana a castigat turneul Shenzhen Open.

L'Equipe: Simona Halep arata ca este in forma cu o saptamana inainte de Australian Open

Simona Halep arata ca este in forma cu o saptamana inainte de Australian Open, a scris, sambata, lequipe. fr, dupa ce jucatoarea romana a castigat turneul Shenzhen Open.

Serena Williams, OUT de la Australian Open

Fosta lidera mondiala Serena Williams a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca nu va participa la editia din acest an a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului.

Serena Williams, detinatoarea trofeului, nu va participa la Australian Open: Pot concura, dar nu vreau doar sa concurez

Serena Williams, detinatoarea trofeului, a anuntat, vineri, ca nu va participa la Australian Open, deoarece nu se simte suficient de bine pregatita pentru a evolua la nivelul pe care-l doreste la primul Grand Slam al anului, informeaza Reuters.

Serena Williams nu va participa la Australian Open. Cum motiveaza americanca retragerea de la Melbourne

Serena Williams a anuntat ca nu isi va apara titlul la Australian Open, astfel ca revenirea ei oficiala pe teren se amana.

Simona Halep scapa de inca o adversara incomoda la Australian Open

Jucatoarea elvetiana de tenis Timea Bacsinszky, semifinalista editiei trecute a turneului de la Roland Garros, a anuntat vineri, pe site-ul sau oficial, ca nu va lua parte la Openul Australiei 2018, nefiind.

Cu ce ramane Halep dupa saptamana Shenzen: A transmis un avertisment rivalelor inainte de Australian Open!

Nici ca se putea un start mai frumos de sezon pentru Simona Halep, campioana la Shenzen si la simplu, si la dublu. Doar conditiile disputarii celor doua finale au umbrit din bucuria victoriilor.

Halep si o situatie ridicola: Simona e privita cu neincredere inainte de Australian Open

Simona Halep a castigat toate meciurile pe care le-a disputat in noul sezon, pierzand un singur set. Cu toate acestea, ea e cotata cu sanse mai mici la Melbourne decat Serena Williams!.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )