Libnet.ro
UNICEF

18:15

Halep la US Open: Ce a spus Simona in soapta la interviul dupa victoria cu Gibbs. Reporterul a reactionat surprins Nu, nu, nu spune asta, nu!

Adevărul Adevărul,
Halep la US Open: Ce a spus Simona in soapta la interviul dupa victoria cu Gibbs. Reporterul a reactionat surprins Nu, nu, nu spune asta, nu!

Simona Halep s-a calificat in turul secund al ultimului Grand Slam al anului, US Open, dupa ce a eliminat-o, marti seara, pe Nicole Gibbs, scor 6-3, 3-6, 6-2. continuă pe Adevărul

Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs. Nu e usor, fiecare grand slam e greu!

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open dupa trei ani, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Romanca a fost uluita de sustinerea de care a avut parte. Ai reactia sportivei mai jos. Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs Simona Halep a jucat in primul tur la US Open impotriva americancei .

Digisport: Nu, nu, nu spune asta, nu! Ce i-a soptit Simona Halep reporterului, chiar pe teren, dupa victoria din primul tur de la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

Simona Halep, primul mesaj dupa victoria de la US Open: Pot sa visez din nou sa castig un Grand Slam?

Simona Halep s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, dupa ce a invins-o pe americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. Ma simt bine ca m-am intors aici, am avut mult sprijin. Nu am simtit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )