Libnet.ro
UNICEF

12:00

HALEP - PLISKOVA LIVE. ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT

Antena3 Antena3,
HALEP - PLISKOVA LIVE. ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT

ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT. Simona HALEP si Karolina PLISKOVA se intalnesc astazi, de la ora 19:00, in semifinalele de la ROLAND GARROS. Meciul va fi. continuă pe Antena3

HALEP - SVITOLINA LIVE. ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT

ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT. SIMONA HALEP o intalneste azi, de la ora 15:00, pe ucraineanca Elina Svitolina, in sferturile de finala de la Roland Garros.

FA-BU-LOS! Victorie URIASA reusita de Simona Halep, la Roland Garros

ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului de la.

HALEP - PLISKOVA LIVE text. La ce ora joaca Simona in semifinalele Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinalele Roland Garros se va disputa nu mai devreme de ora 19:00, dupa ce a fost inca o data amanat ca urmare a prelungirii.

HALEP - PLISKOVA LIVE text. ULUITOR! Simona face SPECTACOL la ROLAND GARROS

HALEP - PLISKOVA LIVE text. Meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinalele Roland Garros este LIVE. 0-1: Halep incepe in forta partida, insa Pliskova isi face serviciul.

HALEP - PLISKOVA LIVE text. Greseli uriase in primul set! Scor incredibil pentru Simona

HALEP - PLISKOVA LIVE text. Meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinalele Roland Garros este LIVE. 0-1: Halep incepe in forta partida, insa Pliskova isi face serviciul.

Un meci cum n-a mai vazut Parisul: Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinale la Roland Garros dupa ce a revenit de la un set dezavantaj si 1-5 in setul al doilea, contra Elenei Svitolina. Cand totul parea pierdut, Halep a revenit si a castigat cel mai frumos meci e la Roland Garros din ultimii ani de pe tabloul feminin.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai.

Ce a scris presa straina, imediat dupa calificarea lui Halep in semifinalele de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep pare sa aiba un bulevard in fata ei pentru a obtine la Roland Garros primul ei titlu de Mare Slem, dupa ce a eliminat-o in sferturi de finala pe cea mai.

Ion Tiriac iese la atac: Simona Halep a fost furata la Roland Garros! Viata sa putea fi alta

Ion Tiriac a criticat, intr-un interviu oferit presei franceze, lipsa de viziune a sefilor din tenisul mondial in ceea ce priveste schimbarea, oferind ca exemplu un episod din finala Roland Garros 2014, di.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros. A explicat cum a neutralizat-o pe Karolina Pliskova, care era favorita

Simona Halep a reusit sa se califice in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de cehoaica Karolina Pliskova, facand un joc foarte bun.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )