Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, mesaj pentru antreprenorii din Romania la Forumul Intact Media Group

Premierul Sorin Grindeanu a adresat un mesaj antreprenorilor din Romania, la Forumul Capitalului Romanesc,organizat de INTACT MEDIA GROUP. in curs de.

Simona Halep dupa victoria impotriva Elinei Svitolina: Nu prea stiu cum am revenit

Nu prea stiu cum am revenit, a declarat Simona Halep dupa victoria impotriva ucrainencei Elina Svitolina, cu scorul de 3-6, 7-6 8/6), 6-0, in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep, dupa meciul imporiva Elinei Svitolina: I-am spus lui Ion Tiriac sa nu ma loveasca, pentru ca se uita toata lumea la noi

Simona Halep le-a povestit jurnalistilor ca imediat dupa incheierea meciului s-a indreptat catre loja lui Ion Tiriac de pe arena Suzanne Lenglen, glumind cu acesta sa nu o loveasca dupa prestatia din primul set .

E iN SEMIFINALE !!! Revenire spectaculoasa pentru Simona Halep la Roland Garros: A intors meciul din sferturi cu Svitolina, castigand 3-6 7-6 6-0

Meci incredibil in sferturile de finala de la Roland Garros!Simona Halep a castigat3-67-6 6-0cu numarul 6 mondial Elina Svitolina dupa o revenire spectaculoasa de la 3-6 1-5.

Reactii INCREDIBILE in loja Simonei Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Roland Garros: Omul care nu zambeste a plans!

Loja SimoneiHalepa oferit imagini la fel de spectaculoase precum actiunea din teren, transata 3-6, 7-66), 6-0 de constanteanca in dauna Elinei Svitolina, scrie ProSport. Teo Cercel,.

Sorin Grindeanu ii da replica lui Firea, dupa ce l-a criticat pentru modul in care isi face datoria: A fi prim-ministru reprezinta o raspundere imensa, pe care o iau in serios in fiecare secunda. Adversarii PSD se afla in afara partidului

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca a fi seful Guvernului reprezinta o raspundere imensa, pe care o ia in serios in fiecare secunda. Precizarea vine dupa ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a criticat atat pe el, cat si modul in care actioneaza ministrii din Cabinetul pe care il conduce.

Este incredibil, un sentiment urias. Simona Halep, PRIMA DECLARATIE, dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce a trecut in trei seturi de Karolina Pliskova, cu 6-4, 3-6, 6-3. Romanca s-a declarat extrem de fericita in urma victoriei.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in finala Roland Garros. Ce spune despre adversara

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei WTA, joi, in semifinale, cu 6-4, 3-6,.

Ce a scris presa straina, imediat dupa calificarea lui Halep in semifinalele de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep pare sa aiba un bulevard in fata ei pentru a obtine la Roland Garros primul ei titlu de Mare Slem, dupa ce a eliminat-o in sferturi de finala pe cea mai.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala

Simona Halep a vorbit cu Marion Bartoli la cald dupa semifinala castigata in fata Karoline Pliskova la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )