Libnet.ro
UNICEF

20:30

Halep s-a suparat pe presa din Romania: Nu inteleg de ce!. Ce a deranjat-o pe Simona la plecarea din tara

Adevărul Adevărul,
Halep s-a suparat pe presa din Romania: Nu inteleg de ce!. Ce a deranjat-o pe Simona la plecarea din tara

Simona Halep 3 WTA) e cea mai mediatizata sportiva din Romania, motiv pentru care se afla sub lupa jurnalistilor in permanenta, asa cum se intampla peste tot in lume cu toate vedetele. continuă pe Adevărul

Cum vede Ambasada SUA presa din Romania. Antena 3, descrisa ca un post critic al Statelor Unite ale Americii si Uniunii Europene

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis cu ocaziaZilei Mondiale a Libertatii Presei ca amenintarile recente la adresa reporterilor de investigatie din Romania nu isi au locul intr-o societate democratica. in anul 2016, Ambasada SUA analiza intr-un documentorientarea, calitatea si proprietarii celor mai importante organizatii de media din Romania, online si TV.

INIMA lui JEAN PALER A CEDAT! Tragedie pe SCENA TEATRULUI din Romania!

Lumea teatrului din Romania, zguduita de o veste trista! Marele actor Jean Paler a lesinat pe strada din cauza problemelor de sanatate. Chiar el a vorbit despre problemele la inima care par ca nu-i mai dau.

Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Primarii din Romania au la dispozitie 5 miliarde de lei in 2019 pentru investitii prioritare, in cadrulFondului de Dezvoltare si Investitii, anunta eurocandidata PSD Rovana Plumb Pe 26 mai, vor avea.

Fructele pe care doar bogatii din Romania si le permit. Se apropie de pretul aurului

Romanii care trec prin piete in aceste zile risca sa se aleaga cu un soc pe cinste. Preturile au luat-o razna si e mai rau in fiecare an. in Bucuresti, in piete, au inceput sa apara fructele de sezon. Ce nu e de sezon e pretul, care-i mult prea mare. in pietele din Capitala, primele [] .

O mare banca din Romania renunta definitiv la Facebook: care e explicatia

O mare banca din Romania a declarat ca se retrage definitiv de pe Facebook si de pe toate retelele sociale detinute de companie. UniCredit Bank Romania a anuntat, vineri, ca va renunta complet la Facebook. Institutia financiara sustine ca se retrage de pe toate canalele sociale detinute de compania lui Mark Zuckerberg. Asadar, banca renunta [] .

Ambasada SUA, de Ziua Libertatii Presei: Amenintarile recente la adresa reporterilor de investigatie din Romania nu isi au locul intr-o civilizatie democratica

Amenintarile recente la adresa reporterilor de investigatie din Romania nu isi au locul intr-o civilizatie democratica, occidentala, transmite Ambasada SUA din Romania intr-un mesaj de Ziua Mondiala a Libertatii Presei.

Cat costa chiria in cele mai mari orase din Romania

Piata inchirierilor de apartamente s-a mentinut, in primul trimestru al acestui an, la un nivel stabil din punctul de vedere al preturilor solicitate de catre proprietari. Si pe acest segment de piata, la.

Zece teme prezente in discutiile candidatilor la alegerile europarlamentare pe care nu le regasim in discursurile din Romania

Criza refugiatilor, migratia, atacurile teroriste din mai multe state europene, schimbarile climatice, somajul, bugetul Uniunii, energia, tendintele populiste sau influenta Rusiei- sunt doar cateva teme care se regasesc in dezbaterile electorale din UE. Ar mai fi economia si investitiile, democratizarea functionarii UE, Europa cu mai multe viteze, securitate, politica externa, Brexit s. a. Toate acestea se discuta aprins in aceste zile de catre candidatii altor state la alegerile europarlamentare. Cu siguranta, asemenea dezbateri vor avea loc in perioada campaniei electorale si in tara noastra. Trebuie doar sa mai asteptam putin.

Doua familii de romi din Romania au dat lovitura in Franta! Au fraudat statul cu 1,7 miloane de euro. Au fost prinsi dupa doi ani

Doua familii de romi din orasul Murgeni, judetul Vaslui, sunt acuzate de autoritatile franceze ca timp de doi ani au incasat ilegal alocatii familiale si sociale din partea statului francez, prejudiciul fiind ev.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )