Libnet.ro
UNICEF

12:15

Halep salveaza doua mingi de meci si ajunge in finala la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Halep salveaza doua mingi de meci si ajunge in finala la Australian Open

Simona Halep a trecut de la extaz la agonie si din nou la extaz in semifinala cu Angelique Kerber de la Australian Open. Jucatoarea noastra a castigat dupa un nou meci maraton, cu 6-3, 4-6, 9-7, dupa ce a salvat doua mingi de meci la 6-5 si 40-15 pe serviciul lui Kerber. Anterior fusese randul lui Halep sa rateze doua astfel de oportunitati pe serviciu la 5-4. continuă pe Online Sport

Simona Halep face istorie in tenis: prima romanca in finala Australian Open

Simona Halep a invins-o joi pe Angelique Kerber in semifinala Australian Open la capatul unui meci epic, terminat in 3 seturi 6-3, 4-6, 9-7). Halep, numarul 1 mondial, devine astfel prima romanca in finala turneului de Grand Slam de la Antipozi.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Vesti excelente la finala Australian Open. Toti romanii o pot vedea la aceasta ora

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline Wozniacki. HALEP - WOZNIAKCI este LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep este in finala Australian Open dupa un meci fantastic cu Angelique Kerber: 9-7 in setul decisiv!

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber in semifinalele de la Australian Open,dupa un meci dramatic: 6-3, 4-6, 9-7! Halep a salvat doua mingi de meci in setul decisiv!.

VIDEO EPIC: Simona Halep, in finala la Australian Open (6-3, 4-6, 9-7 cu Angelique Kerber), dupa o partida memorabila, in care a salvat doua mingi de meci!

Control deplin 6-3), primele semne de indoiala, defensiva de fier a lui Angie 6-4), incredere, revenire, 5-3 in decisiv, doua mingi de meci ratate, dramatism, inclestare teribila, doua sanse de meci salvate in stil de mare jucatoare, agresivitate, emotii, calificare in finala dupa 9-7 in decisiv: lupta memorabila de doua ore si 20 de minute. Cam acesta a fost, pe scurt, meciul carierei pentru Simona Halep: a invins-o pe Angelique Kerber si a obtinut marele bilet pentru finala de sambata de la Australian Open, de pe Rod Laver Arena. Pentru primul Grand Slam al carierei va lupta cu o alta alergatoare de cariera: Caroline Wozniacki. O alta miza secundara ce-i drept pe langa trofeul de la Antipozi) este locul intai din clasamentul WTA: vom avea o finala imensa din toate punctele de vedere.

EPIC: Simona Halep, in finala la Australian Open (6-3, 4-6, 9-7 cu Angelique Kerber), dupa o partida memorabila, in care a salvat doua mingi de meci!

Control deplin 6-3), primele semne de indoiala, defensiva de fier a lui Angie 6-4), incredere, revenire, 5-3 in decisiv, doua mingi de meci ratate, dramatism, inclestare teribila, doua sanse de meci salvate in stil de mare jucatoare, calificare in finala dupa 9-7 in decisiv: lupta memorabila de doua ore si 20 de minute. Cam acesta a fost, pe scurt, meciul carierei pentru Simona Halep: a invins-o pe Angelique Kerber si a obtinut marele bilet pentru finala de sambata, de pe Rod Laver Arena. Pentru primul Grand Slam al carierei va lupta cu o alta alergatoare de cariera: Caroline Wozniacki. Se actualizeaza.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Meci fara emotii cu japoneza Osaka

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Cu trofeul pe masa! Cand are loc finala de la Australian Open, dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki

Simona Halep a facut un meci formidabil in fata nemtoaicei Angelique Kerber, pe care a invins-o in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 9-7.

Cati bani castiga Halep daca o invinge pe Wozniacki in finala Australian Open 2018

Pentru calificarea in finala de simplu, Halep s-a ales cu un cec de 2 milioane de dolari australieni, echivalentul a 1. Castigatorul probei de simplu va incasa, un cec de 4. 000 de dolar.

Suma fabuloasa incasata de Simona Halep pentru calificarea in finala Australian Open 2018

Romanca de 26 de ani, liderul WTA, a trecut in semifinale de Angie Kerber, 6-3, 4-6, 9-7, si s-a calificat in finala de sambata cu daneza Caroline Wozniacki. Pentru calificarea in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )