Libnet.ro
UNICEF

00:07

Halep se simte mai puternica mental pentru marea provocare

România Liberă România Liberă,
Halep se simte mai puternica mental pentru marea provocare

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambat. continuă pe România Liberă

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Ma simt mai puternica mental sa o infrunt

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambata impotriva Serenei Williams in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, relateaza.

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Halep: Visul mamei mele a devenit realitate. Indiferent de ce se va intampla sambata, eu nu o sa-mi arunc rachetele in Tamisa, o sa ma arunc eu in Tamisa

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat.

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu o.

Care sunt proiectele feroviare de peste 8 miliarde euro care trebuie facute cat mai rapid, dar pentru care vom mai astepta mult

Calea ferata romaneasca are nevoie mare de investitii iar subfinantarea este cronica. Se lucreaza si pe Deva - Arad, insa mai dureaza mult, iar Predeal - Sighisoara este o ruta unde reabilitarea se va face greu si costurile sunt mari. in plus, nevoie disperata de reabilitare este intre Bucuresti si Timisoara, dar si intre Giurgiu si Capitala. Alte lucrari strict necesare tin de electrificarea unor linii precum Cluj-Oradea si Constanta-Mangalia. Strategia de dezvoltare a infrastructurii feroviare spune ca ar fi nevoie de peste 8 miliarde euro pentru marile proiecte pana in 2023, dar trecutul ne arata ca totul va dura mult mai mult. Pentru o parte dintre proiecte nu exista suficiente surse de finantare.

Utile: Cea mai sanatoasa inghetata pentru copii este din banane si costa 1,5 lei; Pepenele rosu si ciresele cele mai sanatoase fructe ale verii

6 sfaturi pentru un par frumos. Primul pas pentru a avea un par frumos este sa. Cateva ore de uitat la televizor, mai daunatoare decat o zi de munca. Americanii care petrec mai mult de patru ore pe zi uitandu-se la televizor se confrunta.

Stranger Things doboara cel mai important record pentru Netflix

Stranger Things a ajuns la sezonul 3. E de cateva zile pe Netflix si deja a doborat un record extrem de important pentru platforma de streaming. Stranger Things se bucura de un succes din ce in.

HOROSCOP. Cea mai buna metoda pentru detoxifiere, in functie de zodie

Detoxifierea este un procesprin care se urmareste eliminarea din corp a toxinelor si a substantelor nesanatoase. Publicatia Your Tango prezinta cele mai bune metode de detoxifiere in functie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )