Libnet.ro
UNICEF

05:45

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu o. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cea mai buna metoda pentru detoxifiere, in functie de zodie

Detoxifierea este un procesprin care se urmareste eliminarea din corp a toxinelor si a substantelor nesanatoase. Publicatia Your Tango prezinta cele mai bune metode de detoxifiere in functie.

HOROSCOP. Chiron in Berbec pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au energia sa fie creativi, Taurii exprima emotii

Sa vedem ce aduce tranzitul retrograd al lui Chiron in Berbec pentru fiecare zodie. HOROSCOP BERBEC Chiron va stationa retrograd in zodia ta si probabil ca vei revizita acele situatii care te-au facut sa te.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2018

Populatia Uniunii Europene a ajuns la aproape 513,5 milioane de persoane la 1 ianuarie 2019, de la 512,4 milioane persoane la 1 ianuarie 2018, insa Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei anul trecut, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Peste 1.000 de romani au primit pensie si din Pilonul II, in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 100.000 de lei

Peste 1. 000 de romani, care au iesit la pensie in primele trei luni din acest an, au incasat 12,6 milioane de lei in baza contributiilor facute la Pilonul II de pensii, a anuntat marti Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul II, care a iesit la pensie in luna martie din acest an, a fost de 109. 939 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 000 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

HOROSCOP de la ARHANGHELI pentru fiecare ZODIE, in saptamana 8-14 iulie 2019. Taurii se elibereaza de ceea ce ii tine pe loc, Gemenii au facut alegeri bune in trecut

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 8-14 iulie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt.

Cea mai mare institutie de invatamant superior privat din Romania isi prezinta oferta educationala pentru anul universitar 2019-2020

In perioada 1 iulie 30 septembrie 2019, la Universitatea Spiru Haret, cea mai mare institutie de invatamant superior privat din Romania, are loc admiterea in anul universitar 2019-2020 la cele 42 de programe de Licenta si 31 de Masterat din cele 14 facultati in 5 centre universitare: Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova si Campulung.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Prima banca germana, Deutsche Bank, a anuntat duminica cel mai amplu plan de restructurare din istoria sa, prin care va suprima pana in anul 2022 circa 18. 000 de posturi, aproximativ o cincime din totalul.

Utile: Cea mai sanatoasa inghetata pentru copii este din banane si costa 1,5 lei; Pepenele rosu si ciresele cele mai sanatoase fructe ale verii

6 sfaturi pentru un par frumos. Primul pas pentru a avea un par frumos este sa. Cateva ore de uitat la televizor, mai daunatoare decat o zi de munca. Americanii care petrec mai mult de patru ore pe zi uitandu-se la televizor se confrunta.

Cea mai mare catastrofa naturala din Romania de dupa Revolutie. Apa avea noua metri inaltime!

In dimineata zilei de 29 iulie 1991, dupa ce in ultimele 10 ore plouase infinit, apele Tazlaului rup Barajul de Acumulare de la Belci, din apropierea Onestiului. Potopul - cu valuri de peste noua metri.

Cum pot sa dispara de pe piata Dacia Duster si Sandero. Scenariul care poate da cea mai mare lovitura uzinei de la Mioveni

Dacia Duster si Dacia Sandero ar putea sa dispara de pe anumite piete din Europa, in anumite situatii, dupa cum arata unele statistici. Nu ne referim aici la incetarea productiei, ci de o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )