Libnet.ro
UNICEF

14:00

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

România Liberă România Liberă,
Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a . continuă pe România Liberă

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

EXCLUSIV Cele mai mari venituri brute la ASF: Dan Radu Rusanu a castigat peste 72.000 de euro in ultimele doua luni din 2013. Daniel Daianu, peste 68.000 euro

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, fostul liberal Dan Radu Rusanu, este cel mai bine platit angajat al ASF, el obtinand numai in ultimele doua luni ale anului 2013 un venit brut total in valoare de 72. 094 de euro, potrivit unor informatii obtinute de Hotnews. ro. Urmatorul in acest clasament este prim-vicepresedintele institutiei, Daniel Daianu, cu un venit brut de 68. 043 de euro in noiembrie si decembrie 2013. ASF:Venituri de natura salariala suplimentate cu prima de vacanta si de sfarsit de an. Nu suntem institutie bugetara.

Top: cele mai inovatoare companii din retail

Niciun alt domeniu nu s-a transformat in ultimul an mai mult decat a facut-o retailul. Magazinele se comporta acum dupa modelul celor online, urmarind preferintele acestora pe masura ce ei cauta pe Internet diferite produse. Nimic neobisnuit in a primi.

Hotelierii scot la bataie cele mai bune oferte pentru vacante ieftine

Hotelierii care scot la bataie cele mai bune oferte ne indeamna la vacante ieftine. Programul inscrierilor timpurii, lansat la finele anului trecut, inregistreaza deja cele mai mari vanzari din ultimii ani.

FOTO Comuna Bezdead, locul 5 din 5 la concursul Cele mai frumoase sate din Romania

Asociatia Cele mai frumoase sate din Romania AFSR) a organizat, joi, 13 februarie la sediul Ambasadei Frantei in Romania, evaluarea si jurizarea candidaturilor depuse de 5 comune din Romania pentru obtinerea titlului de Satul Cultural al ROmaniei, 2014.

Top 5 cele mai celebre arme din Primul Razboi Mondial

Primul Razboi Mondial inceput in anul 1914 a produs modificari atat in perceptia oamenilor despre razboaie dar si in anumite domenii,cum ar fi cel militar. Tarile participante au avut nevoie de strategii si.

Dafora, pierderi de 103 milioane lei, de aproape cinci ori mai mari

Compania Dafora din Medias simbol: DAFR), controlata de Gheorghe Calburean, a inregistrat, anul trecut, pierderi de 103 milioane lei 23,3 milioane euro), de 4,5 ori mai mari decat cele din 2012 22,6 milioane lei), iar veniturile din exploatare au coborat cu 15%, la 185,2 milioane lei 41,9 milioane euro), de la 219,1 milioane lei, conform datelor remise BVB.

Cine este Matteo Renzi, politicianul care va deveni cel mai tanar premier din istoria Italiei

In urma cu doar doua saptamani, Matteo Renzi anunta ca nici nu ia in calcul sa preia functia de premier fara a fi ales de popor. Calculele s-au schimbat intre timp, iar Renzi, liderul in varsta de 39 de ani al Partidului Democrat, va deveni cel mai tanar premier din istoria tarii.

Cum se vede Romania pe Facebook: suntem 7 milioane de locuitori, iar cele mai vizitate locuri se regasesc in Capitala

Pe Facebook, numarul utilizatorilor romani a ajuns la 7 milioane. Aproximativ 95% din acestia si-au setat orasul din care provin, iar cea mai apreciata pagina de pe reteaua sociala este a cantaretei Inna. Cele mai vizitate locuri din Romania apartine Capitalei, unde sunt si cei mai multi utilizatori.

Creditele acordate in ianuarie, cele mai multe din ultimii 4 ani

Banchile din China au acordat, luna trecuta, cele mai multe credite din ultimii patru ani, totalizand 217 miliarde de dolari 1. 32 de miliarde de yuani), depasind de peste trei ori nivelul din decembrie, semn ca economia chineza este departe de a isi frana cresterea, transmite publicatia Financial Times, citand banca centrala a Chinei.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )