Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep a trecut testul maturitatii la Indian Wells: Simona e in optimi, dupa un meci destul de complicat. Cu cine va juca

Adevărul Adevărul,
Halep a trecut testul maturitatii la Indian Wells: Simona e in optimi, dupa un meci destul de complicat. Cu cine va juca

Dupa o prima victorie fara mari emotii cu Strycova 50 WTA) pentru Simona Halep a urmat un duel mult mai greu decat ne-am fi asteptat cu ucraineanca Kateryna Kozlova 114 WTA). continuă pe Adevărul

Digisport Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Digisport: Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Kateryna Kozlova in turul al treilea / Partida va avea loc duminica, dupa ora 21:00

Kateryna Kozlova 114 WTA/Ucraina) va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe mai bine clasata Aliaksandra Sasnovich Belarus/34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Barbora Strycova in turul doi; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Daria Gavrilova

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul 2, si Mihaela Buzarnescu 31 WTA), cap de serie 29, si-au aflat adversarele din turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Numarul doi WTA o va intalni pe Barbora Strycova Cehia), in timp ce Buzarnescu va juca impotriva Dariei Gavrilova Australia).

HALEP - KOZLOVA LIVE la Indian Wells. Duel in premiera pentru Simona Halep

Simona Halep va evolua in turul 3 al turneului de la Indian Wells in fata Katerynei Kozlova 114 WTA). Meciul se va disputa duminica, de la ora 20:00 ora Romaniei), pe Terenul Central, si va fi.

Simona Halep, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa 6-2, 6-4, cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificandu-se in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

DigiSport.ro: Imaginea pentru care Simona Halep i-a multumit unui fotograf de la Indian Wells

Numarul doi mondial, Simona Halep, s-a calificat in turul III al turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, dupa ce a trecut de Barbora Strycova cu 6-2, 6-4.

Simona Halep - Barbora Strycova, la Indian Wells. Cand incepe partida

Meciul dintreSimona HalepsiBarbora Strycova, din turul 2 al turneului de laIndian Wells, se va disputa in noaptea de vineri spre sambata,nu mai devreme de ora 23:55 ora.

Halep si Buzarnescu debuteaza la noapte la Indian Wells. Americanii au anuntat ora meciurilor cu Strycova si Gavrilova

Simona Halep o va intalni in turul secund al turneului de la Indian Wells pe cehoaica Barbora Strycoba, locul 48 mondial.

Cand si cu cine debuteaza Halep la Indian Wells

Simona Halep si-a aflat joi dimineata prima adversara de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )