Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa 6-2, 6-4, cu Barbora Strycova

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa 6-2, 6-4, cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificandu-se in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Simona Halep va evolua cu Katerina Kozlova, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venita din calificari, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatoruy de la Indian Wells.

Simona Halep - Barbora Strycova, la Indian Wells. Cand incepe partida

Meciul dintreSimona HalepsiBarbora Strycova, din turul 2 al turneului de laIndian Wells, se va disputa in noaptea de vineri spre sambata,nu mai devreme de ora 23:55 ora.

DigiSport.ro: Imaginea pentru care Simona Halep i-a multumit unui fotograf de la Indian Wells

Numarul doi mondial, Simona Halep, s-a calificat in turul III al turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, dupa ce a trecut de Barbora Strycova cu 6-2, 6-4.

Adversara inedita pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep si-a aflat adversara din turul urmator la Indian Wells, turneu considerat a fi, neoficial, al cincilea de Mare Slem al sezonului.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, vineri, dupa ce.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul 3 la Indian Wells: Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa ma lupt pentru fiecare punct

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4. Halep a aratat un joc consistent si nu i-a dat nicio sansa adversarei.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Barbora Strycova se va disputa in aceasta noapte, dupa ora 00:30

Simona Halep 2 WTA) va debuta in noaptea de vineri spre sambata la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, direct in turul al doilea. Partida cu Barbora Strycova Cehia, 50 WTA) va fi a treia de pe Terenul 2 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

inca o dopata! Cine este jucatoarea pe care Simona Halep trebuie sa o invinga pentru a ajunge in optimi la Indian Wells

Simona Halep este in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa o victorie calra in faaa cehoaicei Barbora Strycova.

Simona Halep o invinge pe Barbora Strycova in primul meci la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, vineri noapte, in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie in doua seturi in fata Barborei Strycova.

Simona Halep s-a pregatit la Indian Wells cu o rivala din circuit

Fara antrenor la primul turneu din seria WTA Premier Mandatory, Simona Halep a schimbat cateva mingi cu una dintre rivalele din circuitul mondial profesionist.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )