Libnet.ro
UNICEF

21:30

Halep - Victora Azarenka, vineri, dupa ora 17.00, in turul trei la Wimbledon

România Liberă România Liberă,
Halep - Victora Azarenka, vineri, dupa ora 17.00, in turul trei la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua contra jucatoarei din Belarus, Victoria Azarenka, locul 40 WTA,. continuă pe România Liberă

Cand se joaca Simona Halep Viktoria Azarenka si unde poti vedea meciul LIVE

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca in turul 3 la Wimbledon. Meciul se va disputa vineri, 5 iulie 2019. Organizatorii au anuntat ca partida va incepe la ora 15:00, insa este posibil ca aceasta sa fie amanata in functie de programul celorlalte meciuri care au loc inainte de cel al numarului 7 mondial. Simona .

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

Wimbledon: Ashleigh Barty, in turul trei fara set pierdut

Ashleigh Barty liderul mondial) s-a calificat, joi, fara nicio emotie in turul trei de la Wimbledon, Grand Slam unde este favorita numarul unu. Australianca a trecut dupa doar 55 de minute de Alison Van Uytvanck, scor 6-1, 6-3.

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka se va disputa vineri, dupa ora 17:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, din turul al treilea, va fi al doilea de pe Terenul Central, dupa partida dintre Kevin Anderson si Guido Pella.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )