Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cand se joaca Simona Halep Viktoria Azarenka si unde poti vedea meciul LIVE

Playtech Playtech,
Cand se joaca Simona Halep Viktoria Azarenka si unde poti vedea meciul LIVE

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca in turul 3 la Wimbledon. Meciul se va disputa vineri, 5 iulie 2019. Organizatorii au anuntat ca partida va incepe la ora 15:00, insa este posibil ca aceasta sa fie amanata in functie de programul celorlalte meciuri care au loc inainte de cel al numarului 7 mondial. Simona . continuă pe Playtech

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon .

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka se va disputa vineri, dupa ora 17:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, din turul al treilea, va fi al doilea de pe Terenul Central, dupa partida dintre Kevin Anderson si Guido Pella.

LIVE Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon (vineri dupa 17:00)

Cel mai asteptat duel al zilei de vineri in competitia feminina de la Wimbledon le aduce fata in fata pe Simona Halep si Victoria Azarenka.

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra.

Viktoria Azarenka spune ca stie cum o poate invinge pe Simona Halep, in turul III la Wimbledon

Viktoria Azarenka, fost lider mondial, este adversara pe care o va intalni Simona Halep in turul III la Wimbledon.

Simona Halep, despre meciul cu Mihaela Buzarnescu: Am jucat bine amandoua. M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihic

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2, in turul al doilea de la Wimbledon. Fostul lider mondial a declarat ca partida a fost una de nivel ridicat si ca se simte pregatita pentru meciul din runda urmatoare, unde o va intalni pe Victoria Azarenka 40 WTA).

Simona Halep:M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihicCe spune despre Azarenka, adversara din turul 3

La conferinta de presa organizata dupa meciul castigat cu Mihaela Buzarnescu, din turul 2 de la Wimbledon, Simona Halep adeclarat ca este foarte multumita de jocul ei.

Halep - Victora Azarenka, vineri, dupa ora 17.00, in turul trei la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua contra jucatoarei din Belarus, Victoria Azarenka, locul 40 WTA,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )