Libnet.ro
UNICEF

17:00

Halep la Wimbledon: Simona si cele mai frumoase amintiri de la Londra. Ce a mancat prima data acolo

Adevărul Adevărul,
Halep la Wimbledon: Simona si cele mai frumoase amintiri de la Londra. Ce a mancat prima data acolo

Simona Halep 2 WTA) e printre cele mai mari vedete ale turneului din acest an, motiv pentru care site-ul oficial WTA a realizat un material special cu ea. continuă pe Adevărul

Halep la Wimbledon: Simona a aflat numele jucatoarei cu care se va duela luni. A batut tot in calificari

Simona Halep 2 WTA) va intalni in partida din runda inaugurala o adversara cu care s-a intersectat o singura data in circuitul WTA.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea cele mai performante camere duale

Suntem aproape siguri ca Samsung Galaxy Note 8 va veni cu camere duale, iar noile zvonuri ne sugereaza si performantele acestora. Mai sunt cateva luni pana ce Samsung Galaxy Note 8 va fi dezvaluit publicului, dar zvonurile despre acesta nu inceteaza sa apara. Cele mai noi informatii se leaga de camera foto duala, care ar [].

Cele mai ciudate lucruri pe care oamenii doresc sa le impacheteze in bagaj

Pe masura ce vacanta se apropie, problema reprezentata de ceea ce poti si ceea ce nu poti sa impachetezi devine tot mai apasatoare - in special pentru cei care incearca sa impacheteze creaturi vii sau suveniruri de razboi, scrieBBC. Catuse pufoase, mancare gatita, homari vii sau serviete pline cu caramizi sunt doar cateva dintre cele mai neobisnuite bagaje pe care personalul unui aeroport le poate vedea.

Wimbledon: Simona Halep va juca in primul tur cu Marina Erakovic

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, luni, impotriva sportivei Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3327 seconds )