Libnet.ro
UNICEF

18:30

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea cele mai performante camere duale

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea cele mai performante camere duale

Suntem aproape siguri ca Samsung Galaxy Note 8 va veni cu camere duale, iar noile zvonuri ne sugereaza si performantele acestora. Mai sunt cateva luni pana ce Samsung Galaxy Note 8 va fi dezvaluit publicului, dar zvonurile despre acesta nu inceteaza sa apara. Cele mai noi informatii se leaga de camera foto duala, care ar []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 8: Care este pretul vehiculat al telefonului

Chiar daca Samsung Galaxy Note 8va avea un design spectaculos si detalii tehnicefoarte bune, se pare ca si pretul sau va fi unul pe masura, intre 900 si 1. 000 de euro. Adica cel mai mare de pana acumacum pentru un smartphone de top. Deja stim ca data lansarii este pusa pe final de august. Avem [].

Samsung Galaxy S9 ar putea beneficia de procesoare revolutionare

Samsung Galaxy S9 este, cel mai probabil, intr-o faza incipienta de dezvoltare, iar informatiile ne arata ca procesoarele telefonului vor fi revolutionare. Modelul Galaxy S8 e inca unul destul de tanar pe piata, dar planurile pentru viitorul flagship al companiei deja au fost facute. Astfel, daca ne luam dupa sursele din industrie, este foarte probabil [].

Cele mai ciudate lucruri pe care oamenii doresc sa le impacheteze in bagaj

Pe masura ce vacanta se apropie, problema reprezentata de ceea ce poti si ceea ce nu poti sa impachetezi devine tot mai apasatoare - in special pentru cei care incearca sa impacheteze creaturi vii sau suveniruri de razboi, scrieBBC. Catuse pufoase, mancare gatita, homari vii sau serviete pline cu caramizi sunt doar cateva dintre cele mai neobisnuite bagaje pe care personalul unui aeroport le poate vedea.

TOP cele mai bune hoteluri din lume: iata cat te costa sa stai aici

Cele mai bune hoteluri din lume au fost dezvaluite de TripAdvisor , in functie de milioane de recenzii lasate de turisti din intreaga lume. Hotelul care este castigatorul topului se afla la o ora si jumatate de zbor fata de Bucuresti.

Turcan: PSD ii acopera urmele lui Shhaideh; ministrul Dezvoltarii a mituit baronii PSD cu bani din bugetul public/ Cele mai mari sume prin PNDL catre fiefuri pesediste

Liderul deputatilor PNL Raluca Turcan afirma, intr-un comunicat de presa, ca PSD ii acopera urmele ministrului demisionar al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, prin faptul ca a respins solicitarea liberalilor de a o chema in parlament la Ora Guvernului, pentru a da explicatii asupra modului in care s-au alocat fondurile prin Programul National de Dezvoltare Locala 2 imediat dupa ce si-a prezentat demisia din Guvern. Potrivit lui Turcan, cele mai mari sume s-au dus catre fiefuri pesediste din Bucuresti, Teleorman, Arges, Olt.

VIDEO Unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara a ajuns o balta privata. De ce filmezi? E proprietate privata!

Intins pe o suprafata de 16 kilometri, Lacul Snagov, unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara, a ajuns de multa vreme o balta privata. Cei care practica sporturi nautice de performanta, dar si iubitorii naturii sunt revoltati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )