Libnet.ro
UNICEF

19:00

HALEP - WOZNIACKI LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM EUROSPORT - VIDEO

Antena3 Antena3,
HALEP - WOZNIACKI LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM EUROSPORT - VIDEO

HALEP - WOZNIACKI LIVE la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline. continuă pe Antena3

BEGU si NICULESCU LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport 2 - VIDEO

BEGU si NICULESCU LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport 2 - VIDEO. Perechea romana Irina Begu/Monica Niculescu s-a calificat, marti, la Melbourne, in semifinalele probei feminine de dublu din.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

EUROSPORT va transmite LIVE VIDEO meciul dintre SIMONA HALEP si KAROLINA PLISKOVA de la AUSTRALIAN OPEN. Partida este ONLINE STREAM si pe EUROSPORT PLAYER, de la ora 06:00. Simona Halep o va infrunta pe Karolina.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Ultimele stiri despre marea finala de la Australian Open

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline Wozniacki. HALEP - WOZNIAKCI este LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. A inceput finala Australian Open! Vesti neplacute pentru Simona

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep este favorita si la casele de pariuri. 1,65 cota pentru victoria romanei, 2,20 pentru Wozniacki. HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Simona Halep cere interventia medicului in finala Australian Open - VIDEO si FOTO

Simona Halep incepe setul secund cu un serviciu bun, face si un as pentru 40-0, insa adversara revine pana la 40-30. Halep inchide apoi game-ul. Este primul.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Dezastru pe Simona Halep, cand tocmai dadea semne de revenire - VIDEO si FOTO

Din pacate, Caroline Wozniacki beneficiaza de trei mingi de break si castiga game-ul 4 la zero, pe serviciul Simonei Halep.

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Detalii-soc despre finala turneului de Mare Slem

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Vesti excelente la finala Australian Open. Toti romanii o pot vedea la aceasta ora

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline Wozniacki. HALEP - WOZNIAKCI este LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Caroline Wozniacki a invins-o pe Simona Halep in finala Australian Open - VIDEO si FOTO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa cu 7-6 2),3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, numarul 2 WTA, sambata, la Melbourne, in finala turneului.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open, pentru prima oara in cariera

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, la capatul unui meci senzational facut de romanca. Karolina Pliskova a inceput meciul in forta, castigand.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )