Libnet.ro
UNICEF

01:05

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Detalii-soc despre finala turneului de Mare Slem

Antena3 Antena3,
HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Detalii-soc despre finala turneului de Mare Slem

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, dupa ce a. continuă pe Antena3

Cosmar pentru Simona Halep la Australian Open. Cu cine va juca in semifinale

Liderul circuitului profesionist feminin de tenis, romanca Simona Halep, a declarat, miercuri, la Melbourne, ca e placut sa fie in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o pe.

Simona Halep, record pentru ea si Romania la Australian Open

Simona Halep a jucat semifinala de la Australian Open cuAngelique Kerber. Meciul a inceput la ora 7 dimineata ora Romaniei) si Simona Halep a reusit sa castige, desi nu fara emotii. Simona Halep a reusit atat pentru ea, cat si pentru tenisul romanesc o premiera. E primul om din tenisul local care ajunge in finala [].

Halep, desconsiderata la Australian Open: Cum sunt cotate cele patru jucatoare ramase in competitie

Simona Halep 1 WTA) n-a pierdut niciun meci in 2018, are zece victorii in zece partide de simplu, insa, in continuare, e privita cu rezerve la Melbourne.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Vesti excelente la finala Australian Open. Toti romanii o pot vedea la aceasta ora

HALEP - WOZNIACKI la AUSTRALIAN OPEN. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va disputa sambata finala Australian Open impotriva danezei Caroline Wozniacki. HALEP - WOZNIAKCI este LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Australian Open! Victorie de senzatie in fata Karolinei Pliskova pentru liderul mondial

Halep a invins-o pe Karolina Pliskova in sferturile de finala ale Australian Open, scor 6-3, 6-2. Romanca va juca in semifinale cu nemtoaica Angelique Kerber din Germania.

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Australian Open! Victorie de senzatie in fata Karolinei Pliskova VIDEO

Halep a invins-o pe Karolina Pliskova in sferturile de finala ale Australian Open, scor 6-3, 6-2. Romanca va juca in semifinale cu nemtoaica Angelique Kerber.

Simona Halep, in semifinale la Australian Open. Meci uluitor pentru romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in premiera in semifinalele turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, miercuri, la Melbourne, dupa ce a .

CTP dezvaluie secretul din spatele victoriei Simonei Halep, in sferturi, la Australian Open: A castigat datorita...

Cristian Tudor Popescu sustine ca Simona Halep a reusit sa se califice in semifinalele de la Australian Open datorita victoriei anterioare din meciul cu Lauren Davis despre care CTP spune ca a fost o.

CTP dezvaluie SECRETUL din spatele VICTORIEI Simonei Halep, in SFERTURI, la Australian Open: A castigat datorita...

Cristian Tudor Popescu sustine ca Simona Halep a reusit sa se califice in semifinalele de la Australian Open datorita victoriei anterioare din meciul cu Lauren Davis despre care CTP spune ca a fost o.

Halep in semifinale la Australian Open

Simona Halep a trecut de bariera psihologica a sferturilor si va juca pentru prima data in semifinale la Australian Open. Lidera mondiala a invins-o in sferturi pe Karolina Pliskova, cu 6-3, 6-2, dupa un inceput ezitant in care s-a vazut condusa cu 3-0. Au urmat 9 game-uri la rand pentru Halep si pana la final Pliskova n-a mai obtinut decat doua jocuri. Asa am trait Halep - Pliskova in sferturi la Australian Open .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )