Libnet.ro
UNICEF

00:07

HALUCINANT! inca un bancomat din Arad a fost aruncat in aer de hoti (VIDEO)

B1 B1,
HALUCINANT! inca un bancomat din Arad a fost aruncat in aer de hoti (VIDEO)

Inca un bancomat din Arad a fost aruncat in aer de hoti, acestia distrugand tot parterul imobilului in care se afla bancomatul. insa hotii nu au avut noroc, fiindca ATM-ul era gol. Explozia a avut loc. continuă pe B1

Un bancomat din Arad a fost jefuit intr-o actiune ca in filme. Hotii au pus explozibil si au distrus o parte a cladirii in care se afla bancomatul

Un bacomat din Arad a fost jefuit intr-o actiune ca in filme. Hotii au pus explozibil si au distrus o parte a cladirii in care se afla bancomatul. Apoi s-au facut nevazuti cu toti banii pe care acesta.

In Arad a fost aruncat in aer un bancomat. Hotii, insa, nu au reusit sa fure nimic pentru ca bancomatul era gol!

Scena de comedie involuntara la Arad. Hotii au provocat o explozie la un bancomat GOL! Un caz similar s-a produs in luna ianuarie, insa atunci hotii au sustras aproape 400. 000 de lei.

Bancomat gol aruncat in aer de hoti in centrul Aradului. A ramas doar un morman de metal si cabluri

Un bancomat al bancii Patria Bank, aflat pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, a fost aruncat in aer de hoti. Acestia n-au avut insa noroc la marea lovitura.

Un jaf planuit ca-n filme a esuat dupa ce hotii au distrus un bancomat gol din Arad

Un jaf planuit ca-n filme a esuat dupa ce hotii au distrus un bancomat gol din Arad. Acestia au pus explozibil si au distrus o parte a cladirii in care se afla bancomatul. Apoi s-au facut nevazuti fara.

Bancomat, aruncat in aer la Arad. Hotii au plecat cu mana goala pentru ca aparatul nu era alimentat

O explozie a fost provocata, in noaptea de marti spre miercuri, la un bancomat din municipiul Arad, insa hotii, deocamdata neidentificati, nu au reusit sa fure bani din aparatul distrus, pentru ca acesta nu era alimentat, spre deosebire de cazul inregistrat in luna ianuarie, cand au sustras aproape 400. 000 de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )