Libnet.ro
UNICEF

08:45

HALUCINANT! Petre Daea a gasit solutia impotriva pestei porcine: Pentru a apara tara aceasta, am introdus si aceasta stimulare a gasirii unor CADAVRE de PORCI!

B1 B1,
HALUCINANT! Petre Daea a gasit solutia impotriva pestei porcine: Pentru a apara tara aceasta, am introdus si aceasta stimulare a gasirii unor CADAVRE de PORCI!

In lupta cu pesta porcina africana, autoritatile romane par dispuse sa apeleze si la masuri cel putin bizare. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, luni seara, ca s-a apelat inclusiv la stimularea. continuă pe B1

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Suspiciuni de pesta porcina in trei localitati din Baragan

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a precizat ca exista suspiciuni in ceea ce priveste prezenta pestei porcine in patru localitati din judetele Calarasi si Constanta. in judetele Bihor si Salaj, virusul nu a mai recidivat, noteaza Agerpres.

Doua tari europene vor construi un gard la granita pentru a impiedica raspandirea pestei porcine

Autoritatile din Franta au decis construirea unui gard de-a lungul granitei cu Belgia pentru a impiedica raspandirea pestei porcine, virus care poate pune in pericol cea mai mare industrie porcina din Europa, re.

Franta construieste un zid la granita cu Belgia pentru a mpiedica raspndirea pestei porcine

Autoritatile din Franta au decis construirea unui zid de-a lungul granitei cu Belgia pentru a impiedica raspandirea pestei porcine, virus care poate pune in pericol cea mai mare industrie porcina din Europa, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Petre Daea, recompense pentru porci morti

Autoritatile romane au apelat la stimularea gasirii de cadavre de porci si ofera peste 100 de lei celor care anunta institutiile de resort, a afirmat, marti seara, la TVR 1, ministrul Agriculturii, Petre Daea,.

Politikix: Petre Daea a facut-o de oaie

Petre Daea a trait sa o vada si pe asta. Ministrul care a ales oaia s-a trezit cu ciobanii nemultumiti si cu berbecii lor in poarta ministerului. Ciobanii spun ca ministrul a facut-o de oaie si ca au.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )