Libnet.ro
UNICEF

17:45

Petre Daea, recompense pentru porci morti

Antena3 Antena3,
Petre Daea, recompense pentru porci morti

Autoritatile romane au apelat la stimularea gasirii de cadavre de porci si ofera peste 100 de lei celor care anunta institutiile de resort, a afirmat, marti seara, la TVR 1, ministrul Agriculturii, Petre Daea,. continuă pe Antena3

HALUCINANT! Petre Daea a gasit solutia impotriva pestei porcine: Pentru a apara tara aceasta, am introdus si aceasta stimulare a gasirii unor CADAVRE de PORCI!

In lupta cu pesta porcina africana, autoritatile romane par dispuse sa apeleze si la masuri cel putin bizare. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, luni seara, ca s-a apelat inclusiv la stimularea.

Politikix: Petre Daea a facut-o de oaie

Petre Daea a trait sa o vada si pe asta. Ministrul care a ales oaia s-a trezit cu ciobanii nemultumiti si cu berbecii lor in poarta ministerului. Ciobanii spun ca ministrul a facut-o de oaie si ca au.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Suspiciuni de pesta porcina in trei localitati din Baragan

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a precizat ca exista suspiciuni in ceea ce priveste prezenta pestei porcine in patru localitati din judetele Calarasi si Constanta. in judetele Bihor si Salaj, virusul nu a mai recidivat, noteaza Agerpres.

Am autorizat la plata 28,6 milioane de euro pentru fermieri

In noaptea aceasta am autorizat la plata 28,671 milioane de euro pentru 102. 077 fermieri. Azi este prima zi, sistemul merge in continuare, ordinele de plata pleaca catre trezorerii si banii catre fermieri. De aici incolo, pana joi, practic in 2-3 zile, banii trebuie sa intra in conturile fermierilor. Am spus ca pentru 100. 000 si iata ca sunt 102. 077 fermieri. Cinste lor bravo noua, a declarat astazi Petre Daea, ministrul agriculturii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )