Libnet.ro
UNICEF

18:00

CM Handbal 2019: Echipa nationala a Romaniei isi va afla adversarele din grupe pe 21 iunie

Hotnews Hotnews,
 CM Handbal 2019: Echipa nationala a Romaniei isi va afla adversarele din grupe pe 21 iunie

Nationala de handbal feminin a Romaniei, direct calificata la turneul final al CM2019, isi va afla adversarele din faza grupelor competitiei la tragerea la sorti din 21 iunie, la Tokyo. continuă pe Hotnews

Ianis Hagi: Vreau sa fac performanta la echipa nationala

Ianis Hagi se afla in fata primului meci ca titular la echipa nationala a Romaniei.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana 10-16 iunie 2019. Gemenii isi afla misiunea pe pamant, Taurii trebuie sa aprecieze ceea ce au

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentrusaptamana 10-16 iunie 2019 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu.

Victorie lejera pentru nationala Romaniei in preliminariile Euro 2020

Romania a castigat cu 4-0 meciul disputat cu reprezentantiva Maltei, de luni, din preliminariile Campionatului European 2020. Golurile Romaniei au fost marcate de Puscas min. 7 si min 29), Chipciu min.

Mircea Lucescu pune tunurile pe Ajax: Lipsa de respect fata de natiunea romana

Reputatul antrenor Mircea Lucescu nu s-a ferit sa critice in termeni duri decizia conducerii clubului olandez Ajax Amsterdam de a-i interzice noului transferat Razvan Marin sa participe cu nationala Romaniei la Campionatul European sub 21 ani.

Romania a luat toate punctele in Malta. Suntem in grafic pentru calificare!

In al patrulea meci din preliminariile EURO 2020 nationala Romaniei a castigat in deplasare cu Malta, scor 4-0, o victorie adjudecata inca dinaintea pauzei cand tricolorii aveau trei goluri avantaj. Un rezultat prin care ajungem la 7 puncte in clasament, la egalitate cu Suedia.

Ianis Hagi, omul decisiv pentru Romania la Oslo: A adus acea nebunie in joc

Cosmin Contra a trimis in teren la Oslo cel mai ofensiv prim 11 de cand este la echipa nationala, dar Romania a macinat in gol vreme de 60 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2948 seconds )