Libnet.ro
UNICEF

21:45

Handbal feminin: Lotul Romaniei pentru turneul preolimpic din Muntenegru

România Liberă România Liberă,
Handbal feminin: Lotul Romaniei pentru turneul preolimpic din Muntenegru

Selectionerul nationalei feminine de handbal a Romaniei, Bogdan Burcea, a anuntat un lot largit de 2. continuă pe România Liberă

Krim - SCM Ramnicu Valcea, scor 28-28, in Liga Campionilor la handbal feminin

Campioana en-titre a Romaniei la handbal feminin, SCM Ramnicu Valcea, a remizat sambata, in deplasare, cu formatia slovena Krim Ljubljana, scor 28-28 12-13), in al patrulea meci din grupa principala II a Ligii Campionilor. Principalele marcatoare ale partidei au fost Van Kreij 8 goluri, pentru Krim, respectiv Gonzalez 7 reusite, pentru SCM Ramnicu Valcea.

CSM Bucuresti FTC Budapesta, scor 27-24, in grupa principala I a Ligii Campionilor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a invins vineri, pe teren propriu, formatia ungara FTC Budapesta, scor 27-24 16-13), in cea de-a patra partida din grupa principala I a Ligii Campionilor.

Piesele Romaniei pentru Eurovision. Care va fi aleasa pentru Roxen?

Au fost decise cele cinci piese interpretate de Roxen din care juriul si publicul o va alege pe cea care ne va reprezenta tara la concursul Eurovision din luna mai. Iata cum suna .

LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Iohannis a transmis disponibilitatea Romaniei pentru gasirea unui acord privind bugetul UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea extraordinara a Consiliului European dedicata negocierilor privind viitorul Cadru Financiar Multianual, unde a transmis disponibilitatea tarii noastre de a contribui, intr-o maniera constructiva, la efortul comun de avansare in directia unui acord si a reiterat aspectele de interes prioritar pentru Romania.

Carantina pentru romanii reveniti din cele 11 orase italiene inchise din cauza coronavirusului. Alte masuri luate de autoritatile romane pentru prevenirea epidemiei (VIDEO)

Persoanele care sosesc in Romania din Italia, din cele 11 comune inchise din cauza epidemiei de coronavirus, vor fi plasate in carantina, a afirmat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, care a prezentat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )