Libnet.ro
UNICEF

09:00

Carantina pentru romanii reveniti din cele 11 orase italiene inchise din cauza coronavirusului. Alte masuri luate de autoritatile romane pentru prevenirea epidemiei (VIDEO)

B1 B1,
Carantina pentru romanii reveniti din cele 11 orase italiene inchise din cauza coronavirusului. Alte masuri luate de autoritatile romane pentru prevenirea epidemiei (VIDEO)

Persoanele care sosesc in Romania din Italia, din cele 11 comune inchise din cauza epidemiei de coronavirus, vor fi plasate in carantina, a afirmat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, care a prezentat. continuă pe B1

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Carantina pentru romanii care vin din cele doua regiuni din Italia aflate in carantina din cauza coronavirusului

Toti romanii care vin in tara din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus.

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

Elevii unui colegiu din Bacau, evacuati, dupa ce autoritatile l-au transformat in centru de carantina pentru suspectii de coronavirus Parintii vor sa protesteze

Elevii de la Colegiul N. Karpen din Bacau erau evacuati luni seara, dupa ce autoritatile au decis sa transforme caminul pentru elevi in centru de carantina pentru suspectii de coronavirus. Parintii au anuntat un protest marti dimineata, scrie Ziarul de Bacau.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

Scandal de proportii la caminul unui liceu din Bacau. Institutia, centru de carantina pentru suspectii de coronavirus. Elevii au fost evacuati

Scandal de proportii la caminul Colegiului Tehnic de Comunicatii NV Karpen din Bacau. Parintii elevilor cazati acolo s-au revoltat dupa ce Prefectura a decis evacuarea copiilor pentru a face loc eventualilor suspecti de contaminare cu periculosul coronavirus veniti din Italia.

Ludovic Orban, apel pentru romanii din Italia: Evitati deplasarile care nu sunt necesare

Ludovic Orban a facut un apel, luni seara, la romanii aflati in Italia, carora le-a transmis sa nu mai vina in Romania in perioada urmatoare, pe cat posibil, pentru a limita pericolul aparitiei coronavirusului in Romania.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )