Libnet.ro
UNICEF

06:30

Handbal masculin: CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Challenge Cup

Hotnews Hotnews,
 Handbal masculin: CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Challenge Cup

Echipa de handbal masculin CSM Bucuresti s-a calificat sambata, in deplasare, in semifinalele Challenge Cup, dupa ce a invins formatia bosniaca RK Borac, cu scorul de 29-23 16-9), si in mansa retur din sferturile de finala ale competitiei. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai importante handbaliste de la CSM Bucuresti va pleca din echipa

Portarul Paula Ungureanu se va desparti la finalul sezonului de echipa de handbal feminin CSM Bucuresti, dupa o colaborare de trei ani, a anuntat clubul. Handbalista este decisa sa se indrepte catre un nou pr.

Cristina Neagu va semna noul contract cu CSM Bucuresti

Gabriela Szabo, directorul general al celor de la CSM Bucuresti, a anuntat in cadrul emisiunii ProSport Live cand va semna Cristina Neagu noul contract cu formatia bucuresteana.

CSM Bucuresti o curteaza pe Simona Halep: Cum ar putea deveni colege cele mai importante sportive din Romania mileniului 3

Simona Halep este pe cale sa redevina prima tenismena a lumii, cu conditia sa o invinga pe Karolina Pliskova 7 WTA), in semifinalele turneului de la Miami. Acestea fiind spuse, Gabriela Gabriela Szabo,.

CSM Bucuresti si Cristina Neagu, negocieri pe sfarsite. Ce decizie a luat cea mai buna handbalista a lumii

La sfarsitul lunii trecute, vedeta echipei nationalei a solicitat o suma intre 20. 000 de euro pe luna, fata de 17. 500 cat are acum, pentru a continua la CSM.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )