Libnet.ro
UNICEF

23:30

CSM Bucuresti o curteaza pe Simona Halep: Cum ar putea deveni colege cele mai importante sportive din Romania mileniului 3

B1 B1,
CSM Bucuresti o curteaza pe Simona Halep: Cum ar putea deveni colege cele mai importante sportive din Romania mileniului 3

Simona Halep este pe cale sa redevina prima tenismena a lumii, cu conditia sa o invinga pe Karolina Pliskova 7 WTA), in semifinalele turneului de la Miami. Acestea fiind spuse, Gabriela Gabriela Szabo,. continuă pe B1

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] .

CTP e impresionat de Simona Halep. Principalul castig e relatia cu noul antrenor

Cristian Tudor Popescu a urmarit meciul castigat de Simona Halep in fata americancei Venus William in optimile de la Miami Open. Jurnalistul s-a aratat impresionat de jocul Simonei, care nu a avut probleme sa o invinga pe adversara sa si sa se califice in sferturi. CTP este de parere ca Simona Halep a luat cea [] .

Simona Halep Venus Williams. Ce atuuri are americanca si cum poate profita Simona de asul din maneca

Meciul Simona Halep Venus Williams se joaca in optimile de finala ale turneului Miami Open, luni seara, de la ora 22:00. Sportiva din Statele Unite ale Americii cateva atuuri in fata numarului 3 mondial, dar Simona are un as in maneca si poate profita de el. Venus Williams a ajuns in optimi la Miami [] .

Simona Halep Venus Williams Live Video, in optimile de finala de la Miami Open

Simona Halep Venus Williams se joaca luni, 25 martie, in optimile de finala ale turneului Miami Open. Partida dintre cele doua sportive va fi transmisa de postul de televiziune Digisport. Meciul incepe la ora 22:00 si poate fi urmarit si in format live video online. Simona Halep si Venus Williams s-au intalnit de 6 [] .

CTP, reactie dura dupa ce Simona Halep s-a calificat in semifinala de la Miami: ii manca din priviri pe cei din echipa ei

Simona Halep a invins-o pe Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami. Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa Simonei la finalul meciului. Jurnalistul a fost nemulaumit de faptul ca sportiva si-a certat staff-ul in primul set, la scorul de 4-3 E o [] .

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami si e pe locul 2 WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open si a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5. Simona e la un singur pas sa redevina numarul 1 mondial. Sportiva noastra va intalni in semifinalele turneului de la Miami invingatoarea dintre cehoaicele [] .

Simona Halep, meci de senzatie cu Wang la Miami

ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, o infrunta la aceasta ora pe Qiang Wang China), cap de serie numarul 18, in sferturile.

Simona Halep si averea din tenis. Cati bani va primi daca va castiga turneul de la Miami

Simona Halep a strans o avere impresionanta din tenis. Constanteanca are in conturi aproape 30 de milioane de euro pe care i-a strans doar din sport, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile personale. in plus, Simona castiga sume frumoase si din contractele de publicitate. Sportiva romanca are in palmares 18 trofee castigate [] .

Simona Halep si averea din tenis. Cati bani primeste daca va castiga turneul de la Miami

Simona Halep a strans o avere impresionanta din tenis. Constanteanca are in conturi aproape 30 de milioane de euro pe care i-a strans doar din sport, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile personale. in plus, Simona castiga sume frumoase si din contractele de publicitate. Sportiva romanca are in palmares 18 trofee castigate [] .

Simona Halep e in sferturi la Miami. Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami Open cu o victorie categorica in fata americancei Venus Williams, scor 6-3, 6-3. Fostul lider mondial a terminat meciul intr-o ora si 13 minute si continua cursa spre locul 1 in clasamentul WTA. Este impresionant. Sunt fericita ca pot reusi aceste lucruri. Munca pe care am depus-o [] .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )