Libnet.ro
UNICEF

05:30

CM handbal: Portarul Frantei, desemnat cel mai bun jucator al turneului

România Liberă România Liberă,
CM handbal: Portarul Frantei, desemnat cel mai bun jucator al turneului

Portarul Thierry Omeyer, din nationala Frantei, campioana mondiala la handbal masculin, a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului final din Qatar. continuă pe România Liberă

Cum sa iti dresezi dragonul 2: premiu pentru cel mai bun film de animatie

Lungmetrajul Cum sa iti dresezi dragonul 2/ How To Train Your Dragon 2 a fost desemnat cel mai bun film de animatie la gala Annie Awards, distinctii care recompenseaza cele mai bune productii animate de cinema si televiziune si care indica, de obicei, castigatorul premiului Oscar pentru animatie, potrivit Mediafax.

inlocuitorul lui Tatarusanu, transferat in Turcia. Steaua l-a pierdut definitiv pe cel mai bun portar din Liga I

Mario Felgueiras, portarul dorit cu insistente de Steaua, in iarna, a ajuns in cele din urma la Konyaspor, in Turcia. Portughezul s-a despartit, duminica, de echipa CFR Cluj.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: The Imitation Game: Jocul codurilor, filmul in care Benedict Cumberbatch face cel mai bun rol al carierei

Filmul The Imitation Game: Jocul codurilor are astazi premiera in cinematografele din Romania. Benedict Cumberbatch reuseste sa intre in pielea lui Alan Turing, cel care a descifrat codului secret folosit de nazisti, impresionand criticii. Chiar daca lungmetrajul isi permite o serie de libertati cu privire la adevarata poveste, productia subliniaza importanta omului de stiinta, chiar daca a fost discreditat pentru ca era homosexual.

O recunoasteti? Seamana cu Rihanna! Este artista cu cel mai bun debut din ultima vreme!

La mijlocul saptamanii trecute a lansat o super piesa care a facut 100. 000 de vizualizari pe Youtube in doar 24.

HTC One M8 trece la cel mai bun Android: Ce primesti cu Android 5.0 Lollipop [FOTO]

Cand Android 5. 0 Lollipop a fost lansat, cei de la HTC au promis ca in termen de 90 de zile vor livra update-ul oficial catre dispozitivele One M8 si One M7. Promisiunea aceasta, conform celor de la Android Authority, facea parte din programul HTC Advantage, menit sa asigure consumatorii de faptul ca vor primi, printre [].

O eleva din Constanta va merge la Casa Alba. A scris cel mai bun eseu din Europa, iar acum il va citi la resedinta lui Obama

O eleva de clasa a douasprezecea de la un liceu din Constanta va prezenta la Casa Alba un eseu despre saracia mondiala. A luat locul intai in Europa dupa ce a cucerit cu scriitura ei un juriu.

Djokovic vs cel mai tare tanc american. Cel mai bun sa castige! (VIDEO)

Un producator independent de film din Australia a creat o pelicula de scurt metraj in care Novak Djokovic se angajeaza pe un teren de tenis intr-o confruntare crancena cu un tanc M1 Abrams. Nole, numarul 1.

Facebook vrea sa iti fie cel mai bun ghid turistic. Cat acces trebuie sa-i oferi pentru a deveni asa ceva?

Daca nu credeai ca poti depinde de Facebook si mai mult, reteaua sociala are un serviciu de care sa devii dependent in vacante. Iata ce face atat de bun.

VIDEO Mamaia ar putea gazdui Campionatul Mondial de bob pe rotile in 2016. Statiunea este promovata in prezent pe cel mai bun bob din tara

Statiunea Mamaia doreste sa gazduiasca in vara anului viitor Campionatul Mondial de Bob pe rotile in anul 2016. Pentru acest lucru Asociatia Litoral-Delta Dunarii si Federatia Romana de Bob si Sanie au incheiat un contract de colaborare. in prezent, statiunea Mamaia este promovata pe bobul cu care echipa Romaniei concureaza la Campionatele Europene din sezonul 2014/2015.

Clasament WTA: Irina Begu, pe cel mai bun loc ocupat vreodata, Sorana Cirstea a iesit din Top 100

Irina Begu a ajuns in optimi la Australian Open, iar surprinzatoarul traseu al tenismenei din Bucuresti i-a adus o ascensiune importanta in clasamentul WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )