Libnet.ro
UNICEF

10:00

Hanibal Dumitrascu, operat de urgenta! Psihologul se zbate intre viata si moarte

B1 B1,
Hanibal Dumitrascu, operat de urgenta! Psihologul se zbate intre viata si moarte

Psihologul Hanibal Dumitrascu a fost transportat de urgenta la spital, joi seara, dupa ce i s-a facut rau pe strada. A fost operat de medici, dar starea lui ramane in continuare una grava. Dumitrascu a. continuă pe B1

Sinteza zilei. Un cunoscut jurnalist roman se zbate intre viata si moarte. Apelul transmis de Mihai Gadea

Mihai Gadea a marturisit, miercuri, la Sinteza zilei ca este impresionat de cazul jurnalistului Daniel Pitei, producator al mai multor emisiuni de succes de la TV Iarta-ma, Burlacul, Insula.

Psihologul Hanibal Dumitrascu, in STARE FOARTE GRAVA la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada

Psihologul Hanibal Dumitrascu a ajuns, joi, de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Potrivit RTV, Hanibal Dumitrascu este in stare grava si se zbate intre.

Psihologul Hanibal Dumitrascu, in stare grava la spital. I s-a facut rau pe strada

Hanibal Dumitrascu a ajund de urgenta, joi, la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Ambulanta sosita la fata locului l-a preluat pe cadrul didactic si l-a dus direct laSpitalul.

Noi informatii despre starea lui Hanibal Dumitrascu. Radu Tudor: Antena 3 este alaturi de el si ne rugam sa treaca peste acest moment greu

Psihologul Hanibal Dumistrascu a fost operat de urgenta, insa starea lui este in continuare grava. Psihologului i s-a facut joi rau pe strada. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitala, iar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )