Libnet.ro
UNICEF

11:00

Psihologul Hanibal Dumitrascu, in STARE FOARTE GRAVA la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada

B1 B1,
Psihologul Hanibal Dumitrascu, in STARE FOARTE GRAVA la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada

Psihologul Hanibal Dumitrascu a ajuns, joi, de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Potrivit RTV, Hanibal Dumitrascu este in stare grava si se zbate intre. continuă pe B1

Psihologul Hanibal Dumitrascu, in stare grava la spital. I s-a facut rau pe strada

Hanibal Dumitrascu a ajund de urgenta, joi, la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Ambulanta sosita la fata locului l-a preluat pe cadrul didactic si l-a dus direct laSpitalul.

Incident socant in Constanta. Un copil de doi ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un baiat de doi ani, din Constanta, a ajuns la spital, miercuri dimineata, dupa ce a cazut in gol de la etajul patru al imobilului unde locuieste, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de.

ALERTA ALIMENTARA in Romania ! ZECI DE PERSOANE au ajuns la spital, dupa ce au consumat SHAORMA

Zeci de persoane, copii si adulti, au ajuns la spital, dupa ce au consumat alimente de la o shaormerie din Iasi. De vina ar fi, din primele date, maioneza. 38 de persoane sunt internate la Spitalul de Boli.

Iasi: Aproximativ 40 de persoane au ajuns la spital dupa ce au mancat shaorma intr-un restaurant

Aproximativ 40 de persoane au ajuns, miercuri, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce au consumat shaorma in acelasi local din oras. Astfel, mai multi tineri care au mancat shaorma in acelasi.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )