Libnet.ro
UNICEF

05:45

Haos intr-un restaurant din Florida: Mai multi adulti s-au luat la bataie in timpul unei petreceri pentru copii (VIDEO)

B1 B1,
Haos intr-un restaurant din Florida: Mai multi adulti s-au luat la bataie in timpul unei petreceri pentru copii (VIDEO)

Bataie in toata regula intr-un restaurant din statul american Florida. Mai multe persoane au inceput sa-si imparta pumni si picioare in timpul petrecerii organizate cu ocazia zilei de. continuă pe B1

Explozie intr-un restaurant din Spania. Autoritatile anunta zeci de victime - VIDEO

Cel putin 50 de persoane au fost ranite in urma exploziei unui cilindru cu gaz in orasul spaniol Malaga, au informat surse medicale, citate de BBC si Reuters, transmite Agerpres. Explozia a avut loc i.

VIDEO Explozie intr-un restaurant din Spania, soldata cu cel putin 70 de raniti

O deflagratie a ranit cel putin 70 de persoane, sambata seara, intr-un restaurant din orasul spaniol Velez-Malaga, relateaza BBC si La Opinion de Malaga. Explozia ar fi fost provocata in urma unei acumulari de gaz, conform primelor informatii.

VIDEO Explozie intr-un restaurant din Spania, soldata cu 74 de raniti

O deflagratie a ranit 74 de persoane, sambata seara, intr-un restaurant din orasul spaniol Velez-Malaga, relateaza BBC si La Opinion de Malaga. Explozia ar fi fost provocata in urma unei acumulari de gaz, conform primelor informatii.

Haos la un mall din Iasi. Peste 350 de persoane au fost evacuate in urma unui apel la 112

Au fost momente de groaza intr-un mall din Iasi. Smurd-ul si pompierii au fost chemati sa intervina dupa ce mai multi adolescenti au facut atacuri de panica in timpul unui eveniment. Sute de.

Dani Otil a investit 100.000 de euro intr-un restaurant. Face angajari!

Dani Otil spune ca si-a dorit dintotdeauna sa fie patron de restaurant. Astfel ca a investit recent 100. 000 de euro intr-un local situat in nordul Bucurestiului. Iata despre ce este vorba si ce angajari face.

Un milionar din Florida a descoperit ca s-a casatorit cu propria nepoata. Cuplul nu intentioneaza sa divorteze

Un milionar din Florida, de 68 de ani, a suferit un soc teribil cand a aflat ca s-a casatorit din greseala cu propria nepoata biologica. Barbatul si mireasa sa de 24 de ani, care traiesc impreuna in Miami dupa cununia din urma cu trei luni, au descoperit nefericita coincidenta in timp ce frunzareau niste albume foto vechi, relateaza cotidianul Florida Sun Post.

Confruntari intre fortele de ordine si protestatari in Polonia. Mai multi politisti au fot raniti

In urma protestelor din Paris ca urmare a proiectului legislativ prin care se urmareste interzicerea avortului, mai multi politisti au fost raniti, iar 7 persoane au fost arestate.

CERSETOARE ROMANCE, sub acoperire in Franta. Femeile se dau drept REFUGIATE DIN SIRIA pentru a castiga si mai multi bani (VIDEO)

Mai multi cersetori romani se dau drept refugiati sirieni in Franta pentru a castiga mai multi bani, profitand de drama acestora. Femeile poarta imbracaminte asemanatoare cu cea.

Va rog sa salvam acest animalut. Apel disperat al unei studente dupa ce a vazut o maimuta chinuita si tinuta in conditii greu de suportat intr-o benzinarie din Husi (FOTO)

O maimuta trista si singura isi duce veacul intr-o cusca ruginita si in conditii greu de suportat intr-o benzinarie din Husi. O studenta din Republica Moldova a facut un apel pe.

Maria Sharapova, dupa ce i-a fost redusa suspendarea: Este una din cele mai fericite zile

TAS Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus, marti, suspendarea Mariei Sharapova de la doi ani la 15 luni, motiv de mare bucurie pentru jucatoarea din Rusia. La aflarea vestii, Masha a scris pe pagina personala de Facebook: Este una din cele mai fericite zile.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )