Libnet.ro
UNICEF

22:30

Haos in Kirgizstan! Fostul presedinte a fost arestat! Trupele speciale au luat cu asalt resedinta sa

B1 B1,
Haos in Kirgizstan! Fostul presedinte a fost arestat! Trupele speciale au luat cu asalt resedinta sa

Fostului presedinte al Kirgizstanului, Almazbek Atambaev, a fost arestat joi, dupa ce fortele speciale au esuat cu o zi in urma sa il captureze. Miercuri, trupele speciale au luat cu asalt resedinta. continuă pe B1

VIDEO Cum au fost umilite trupele speciale din Kirgizstan in timpul operatiunii de arestare a fostului presedinte

In seara de 7 august, trupele speciale ale Comitetului National de Securitate a Kirgizstanului au incercat sa ia cu asalt casa fostului presedinte, Almazbek Atambaiev, din satul Koi-Tas. Sustinatorii lui Atambaev au opus insa rezistenta. Au avut loc ciocniri intre trupele speciale si civili.

Familia Luizei Melencu, prima reactie, dupa ce politia a descoperit noi oase: Ne dorim sa i se scoata ochii - Criminalul, adus cu TRUPELE SPECIALE la locul faptei

Anchetatorii au gasit, luni, ramasite umane intr-o padure de langa Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca a spus ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu. De altfel,. Criminalul a fost adus cu trupele speciale la.

Fostul presedinte al Kirgizstanului s-a predat autoritatilor

Fostul presedinte al Kirgiztanului, Almazbek Atambiev, s-a predat autoritatilor dupa ce sustinatorii sai s-au batut cu fortele de ordine care venisera sa-l ridice.

Colonelul care a reprimat Revolutia din Ucraina a fost angajat de rusi in trupele speciale si actioneaza impotriva protestatarilor de la Moscova

Colonelul Serghei Kusiuk a fost un personaj negativ cheie in revolutia din Ucraina, din 2013-2014. Acum, el a aparut la Moscova, inca o data actionand impotriva protestatarilor cu o forta profund disproportionata insa orasul nu se rascoala la fel cum s-a intamplat cu Kievul acum sase ani.

Copil de 12 ani agresat sexual in satul Drogu din Braila. Un barbat de 32 de ani a fost arestat preventiv

Faptele s-au petrecut in perioada 24-28 iulie 2019 in satul Drogu !) din comuna braileana Galbenu. Copilul a fost momit de obsedatul sexual cu bani si cu promisiunea ca-i va da telefonul mobil sa se joace pe el.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )